MORALA SAM DA NAUČIM DA OPROSTIM SEBI TAKVU GREŠKU: Goca Tržan progovorila o razvodu sa Ivanom Marinkovićem

Pop pevačica Goca Tržan, u emisiji "Balkanskom ulicom" progovorila je o bivšem mužu Ivanu Marinkoviću, koji se trenutno nalazi u rijalitiju "Elita".

Poznato je da bivši supružnici nisu duže vreme u dobrim odnosima, a pop zvezda sada je otkrila kako je podnela razvod.

- Jako sam teško podnela gubitak svoje bake i teško sam podnela razvod, ne zato što mi je nedostajao čovek nego zato što sam morala da naučim sebe da oprostim toliku grešku, da toliko neke stvari nisam videla - kaže iskreno Goca, a na pitanje šta nije videla odgovara:

- Pa nisam videla za koga sam bila udata. Vrtela sam samo ja sebi film koji samo ja gledam i niko drugi. Mislim da su žene sklone sve tome, ja vrlo. Vrlo smo sklone tome da sebi uvrtimo i da pokrivamo sve greške i da lepimo nalepnice preko svih mogućih rupčaga koje se otvaraju, na sve moguće načine, samo da to spolja izgleda... Morala sam da naučim da oprostim sebi, kako je moguće da sam ja sebi ovo dozvolila i kako je moguće da sam dozvolila da traje ovoliko dugo, ali završilo se na vreme, pod brojem jedan i pod brojem dva, naučila sam mnogo iz tog iskustva. Ja sam vrlo zahvalna tom čoveku jer mi je dao jednu ozbiljnu životnu školu. Bez obzira na sve, ja prema njemu ne gajim nikakve negativne, ni pozitivne emocije, u stvari više pozitivne nego negativne, pa ja imam dete sa njim, moje dete je moja najveća ljubav. Da nije bilo njega možda nikad ne bih imala nju, ja sam nju takvu želela kakva je ona sada. Eto on je morao biti taj, ako sam sve ovo morala da prođem da bih nju imala, sto puta bih prošla isto.

Izvor: Blic.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još