Za ponedeljak, 17. maj 2010. godine

BEOGRAD, 17. maja 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama danas najviše pišu o ubistvu srpskih državljana u Boliviji koji su radili kao obezbeđenje narko-bosa, osnivanju nove političke koalicije Unije regiona i kursu dinara.

BLIC - "Maskirana trojica srpskih telohranitelja narko-bosa", o ubistvu u Boliviji. "Želim Koštunici da otmem glasače", kaže za list lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić. "Partizanu uručen 22. pehar", o završetku fudbalskog prvenstva u Srbiji.

DANAS - "Evro danas probija barijeru od 100 dinara", piše list o padu vrednosti domaće valute. "Novi politički savez jača vladajuću koaliciju", naslov je teksta o osnivanju pokreta Unija regiona. O poplavama u Srbiji list piše pod naslovom "Dvoje poginulih u Trgovištu".

POLITIKA - "Ubijeni Srbi čuvali bolivijskog narkobosa", o ubistvu trojice srpskih državljana u Boliviji. "Osnovana Unija regiona", piše list o novom političkom pokretu. O trgovini između Srbije i Kosova u tekstu "Beograd oslobađa dažbina, Priština ih uvodi".

dž/dar

Pogledajte još