ADVOKAT TI JE SPREMAN: Sloba imao poziv s majkom, ona insistirala da čuje i Lunu, a zatim im poručila da budu zajedno! (VIDEO)

Osim što je ove nedelje vođa Zadruge, usledio je još jedno iznenađenje za Slobu Radanovića. Pevač je večeras dobio poziv i razgovarao sa svojom majkom Draginjom Radanović.

Slobina mama je odmah počela sa pričom kako ga čeka advokat napolju i kako ne treba Kija da mu priča šta da radi, iako je Sloba pokušavao da sazna kako su ona i njegov tata.

- Nemoj da te provocira za advokata, advokat je spreman. Ti ne znaš šta se radi napolju ovih devet meseci, ne daj da ti iko radi iza leđa. Hoću da čujem Lunu - insistirala je Slobina mama, iako joj je Sloba objašnjavao kako je Luna daleko i kako će se prekinuti veza čim dođe.

- Punu podršku imate napolju, kad budeš izašao sve će ti se samo reći - poručila je Draginja sinu, a onda je u telefonsku govornicu ušetala i Luna.

- Držite se vas dvoje zajedno, jer, vidite i sami. Ćao, Luno. Da budete dobri i složni, nemojte da se svađate nego budite dobri, imate punu podršku od rodbine i prijatelja, zna Sloba kojih prijatelja - bilo je sve što je Slobina mama izgovorila sinu i Luni, jer se veza odmah prekinula.

- Žao mi je, nisam joj rekla ništa - rekla je Luna Slobi nakon razgovora, a on joj je ispričao kako mu je rekla da ne naseda na provokacije.

Luna nakon toga nije skidala osmeh sa lica.

- Ona je pametna žena koja sve vidi kako treba, samo ti ne znaš. Kakav glas žena ima, anđeoski glas... Luno me zove. Je*em ti, šta uradi čovek - komentarisala je Luna.

- Eto, ja sam zvao da pitam kako su, da malo popričam sa njima... Ako sam rekao da se ne mešaju ni u šta, neka se ne mešaju ni u šta. Znam koliko se oni nerviraju. Ali dobro su, čim moj ćale dobacuje sa strane - pričao je Sloba.

Osim toga, Draginja je rekla sinu i kako ne želi da čuje da neće proslaviti svoj rođendan koji, kako je rekao Sloba kasnije, pet godina nije slavio, a koji je 20. juna, na dan finala Zadruge.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još