Generali Osiguranje Srbija obezbedilo svojim klijentima besplatan pozivi i chat iz inostranstva

Generali Osiguranje Srbija predstavlja novinu na domaćem tržištu osiguranja – beslatan poziv i chat iz inostranstva u slučaju potrebe za hitnom medicinskom pomoći.

Klijenti koji kupe putno osiguranje, od 1. juna mogu besplatno kontaktirati dežurni asistentski centar putem mobilne aplikacije Generali Srbija dostupne u App i Google Play prodavnici. Na raspolaganju su dve opcije: čet i poziv. Za besplatnu komunikaciju sa asistenskom kućom potrebna je samo WiFi mreža.

- Generali Osiguranje Srbija, kao kompanija kojoj je klijent u centru poslovanja, se uvek trudi da razvija svoje usluge i klijentima pruži još bolji servis. Cena poziva iz roaming-a ponekad zna biti veća od troška same intervencije koju klijent ima tokom boravka u inostranstvu. Kako bismo obezbedili klijentu što povoljniju uslugu, kreirali smo i opcije besplatnog poziva i chata prilikom prijave štete za putno osiguranje tokom boravka u inostranstvu – rekao je Vladimir Milosavljević, direktor Direkcije za stanovništvo i najavio dalji razvoj ove funkcionalnosti i za ostale vrste osiguranja.

- Besplatno pozivanje i čet tokom boravka u inostranstvu u mnogome će pomoći našim klijentima kada se nađu u nemiloj situaciji dok su van zemlje – dodao je Vladimir Milosavljević.

Generali Osiguranje Srbija ima vodeću ulogu na tržištu osiguranja kada su u pitanju inovacije u sferi digitalizacije. Cilj kompanije je da uvođenjem novih tehnologija poveća zadovoljstvo svojih klijenata.

Foto: Ilustracija

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.