Generali besplatno proširuje pokriće svojim klijentima životnog osiguranja i vlasnicima malih i srednjih preduzeća i preduzetnicima od COVID-19

• Na strani klijenata i tokom pandemije korona virusa

• Dnevna naknada za hospitalizaciju zbog infekcije COVID-19

Kompanija Generali Osiguranje Srbija, sa željom da dodatno zaštiti svoje klijente u ovim vanrednim okolnostima, odlučila je da klijentima koji imaju polisu osiguranja malog i srednjeg preduzeća i klijentima koji imaju životno osiguranje besplatno proširi pokriće u slučaju bolesti COVID-19.

Kako bi dodatno zaštitili klijente životnog osiguranja i povećali finansijsku sigurnost njihovih prodica, kompanija je preduzela posebnu meru u vidu proširenja ugovorenog pokrića.

• Svim svojim klijentima životnog osiguranja koji imaju ugovorenu bolničku dnevnu naknadu usled nesrećnog slučaja, besplatno proširujemo pokriće u slučaju hospitalizacije zbog infekcije COVID-19. Osiguranici će dobiti naknadu za dane provedene u bolnici i svim drugim centrima formiranim radi lečenja.

Svesni važnosti preduzetnika i malih i srednjih preduzeća za privredu naše zemlje i izazova sa kojima se u ovom trenutku suočavaju, kompanija je odlučila da im poklanjanjem dodatnog pokrića pomogne da lakše prevaziđu posledice prekida rada zbog bolesti COVID-19.

• Svim svojim klijentima koji imaju polise osiguranja malih i srednjih preduzeća sa ugovorenim pokrićem prekida rada, poklanjamo proširenje pokrića od bolesti COVID-19. Besplatno pokriće obezbeđuje dnevnu naknadu vlasnicima malih i srednjih preduzeća i preduzetnicima za slučaj hospitalizacije u bolnici i svim drugim formiranim centrima zbog lečenja bolesti COVID-19.

Sve informacije o besplatnom pokriću klijenti mogu dobiti pozivanjem Kontakt centra putem brojeva telefona 0800 222 555 (besplatan poziv) ili 011 222 0 555 i slanjem upita na kontakt@generali.rs.

Generali Osiguranje Srbije je na vreme preduzelo sve neophodne mere u borbi protiv pandemije korona virusa, kako bi zaštitilo zdravlje svojih ljudi i klijenata. U solidarnoj borbi, u kojoj učestvuje ceo svet, klijentima smo omogućili da putem naših digitalnih platformi, Kotakt centra i agenata obave sve poslove u vezi sa osiguranjem i dobiju svaku vstu pomoći koja im je potrebna.

Kompanija je svoju solidarnost i želju da pomogne građanima Srbije pokazala i donacijom sredstava za nabavku medicinske opreme potrebne za sprečavanje širenja korona virusa.

Zajedno sa kompanijama članicama Udruženja osiguravača Srbije, Generali Osiguranje Srbija doniralo je sredstva za nabavku respiratora, testova za korona virus, reagenasa i druge medicinske oprema potrebne tokom trajanja pandemije. Spisak neophodnih sredstava napravljen je u saradnji sa kabinetom predsednika Rebublike Srbije i Kriznim štabom za suzbijanje korona virusa.

Ponosni smo što smo i na ovaj način podržatli napore državnih organa i medinsikih radnika da se obezbedi ono što je u ovom trenutku najbitnije – zdravlje svih nas.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još