SUMNJALA NA NAJGORE: Vesna de Vinča otkrila zašto je završila u bolnici!

Foto: Instagram/vesnadavinca

Novinarka i spisateljica, kao i vlasnica modne agencije, Vesna Jugović poznatija kao Vesna de Vinča završila je u bolnici zbog nesnosnih bolova u stomaku.

Umesto da stigne na međunarodni skup posvećen stogodišnjici rođenja Nelsona Mandele, ona je hitno prevezena bolnicu. Tu su konstatovani nepodnošljivi bolovi u trbuhu sa mogućnošću teških i rizičnih akutnih obolenja. Posle niza infuzija i pregleda, dugo se nije moglo utvrditi o kojim uzrocima Vesnine bolesti je reč. Sumnjalo se na najgore.

Sumnjala sam na najgore jer su bolovi bili nesnosni, ali ekipa lekara i medicinskih sestara privatne bolnice u kojoj sam bila je uspela da savlada sve moje tegobe. Uz blagi osmeh “medicinskih stjuardesa”, jer zaista na stjuardese podsecaju i uz visoki profesionalizam lekara utvrđeno je da je reč o teškom trovanju hranom uz opstipaciju, pa se debelo crevo nadulo i napravilo dar mar u mom organizmu. Čak sam se i ukočila. Ipak, sjajnom intervencijom lekara dalje negativne posledice su, hvala Bogu, na vreme sprečene – kaže Vesna

Zaista se zahvaljujem na brzini i tačnosti, a nadasve na tretmanu koji sam dobila – dodaje ona.

Ona je istakla da je zdravlje zaista najvažnije.

Dakle, zdravlje je stvarno najvažnije. Smatram da zdravlje ipak nije prosto odsustvo bolesti već stanje svesti! Godinama održavam vitalnost putem akupunkture, mokse, meditacije i gladovanja i iznad svega putem pozitivnih projekata i najvažnije – vere u dobro. Za obolelu štitnu žljezdu, od užasa rata gde sam bila ratni izveštač, nikada nisam uzela n jedan medikament. Ali, rizici vrebaju u otrovima oko nas, u hrani, vodi, vazduhu i od njih se moramo nekako spasiti. Eto, što bi rekao Njegoš: ” Nema nebo bez groma cijenu! – rekla je ona.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: vesnadevinca/Instagram

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.