SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Anja Radić predstavlja Srbiju na izboru za Miss Sveta (FOTO)

Sve je spremno za početak izbora Miss Sveta. Hotel "Aurika" u Mumbaiju je pored lepotica, organizatora i gostiju prepun novinara i foto-reportera iz celog sveta koji prate svaki korak odabranih lepotica.

U Indiju je stigao i tim iz Srbije na čelu sa Vesnom de Vinčom. Prognoze su različite. Takmičarke su uzbuđene i pod adrenalinom, ali sijaju. Najglasnije su latino lepotice. Odmah iza njih je grupa sa prostora bivše Jugoslavije kojima su se pridružile predstavnice Slovačke, Grčke i Nemačke, koje su vesele i komuniciraju na srpskom jeziku.

Foto: Miss Yu

U komunikaciji prednjači mlada Grkinja, koja je otkrila da je njen otac iz Čačka i da svako leto provodi u ovom gradu. Kroz šalu je izjavila da, ako pozovu Srbiju za bilo koji plasman, izlazi i ona.

Predstavnica Nemačke, takođe, vodi poreklo sa naših prostora, jer je njena majka iz Sombora. Sve lepotice su u glas rekle da će se radovati i navijati jedna za dugu.

Anja Radić sa aktuelnom Miss Sveta Karolinom Bjelavskom; Foto: Miss Yu

Organizatori i domaćini za veče izbora najavljuju poseban spektakl, u šta se ne sumnja jer je izbor organizovan u gradu ogromne filmske produkcije.

Svi sa nestrpljenjem očekuju 9. mart i proglašenje nove Miss Sveta.

Anja Radić i Džulija Morli, predsednica Miss World organizacije; Foto: Miss Yu

Našoj predstavnici Anji Radić želimo mnogo sreće i nadamo se da će baš ona da ponese tu titulu.

Anja se obratila publici u Srbiji od kojih očekuje podršku na predstojećem izboru.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Miss Yu

Pogledajte još