Aston Vila odbila ponudu Sitija za Milnera

BEOGRAD, 20. maja 2010. (Beta) - Uprava engleskog fudbalskog kluba Aston Vile odbila je ponudu Mančester sitija od 20 miliona funti za igrača Džejmsa Milnera, preneli su u britanski mediji.

Britanski Skaj preneo je da je Mančester siti u sredu poslao ponudu Aston Vili od 20 miliona funti za Milnera, ali da trener ekipe iz Birmingema Martin O'Nil ne želi da pusti fudbalera sredine terena.

"Mančester siti nam je poslao ponudu za Džejmsa Milnera i mi smo je odlučno odbili. Posle Svetskog prvenstva razgovaraćemo s fudbalerom i njegovim agentom o potpisivanju novog, višegodišnjeg ugovora", navodi se u saopštenju kluba.

Milner se nalazi u Austriji na pripremama reprezentacije Engleske za Svetsko prvenstvo. On je ove sezone dobro igrao, pa ga je Udruženje profesionalnih fudbalera proglasilo za najboljeg mladog fudbalera godine.

Milner je 2008. godine iz Njukasla prešao u Aston Vilu i tada je potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 12 miliona funti.

Selektor Engleske Fabio Kapelo nedavno je izjavio da je Milner "budućnost" engleskog fudbala i da je veoma blizu odlaska na Mundijal u Južnu Afriku.

Pogledajte još