SLOBA PRIZNAO SVOJE GREŠKE: Razumem ljude koji me proklinju, kada gledam snimke ni meni neke stvari nisu jasne!

Foto: sampanjactatica.official/Instagram

On je priznao da mu je veoma čudno što se više ne nalazi u "Beloj kući".

- U jednom trenutku sam srećan, u drugom tužan. Mnogo sam se čudno osećao, posebno kada sam seo na krevet. Osećao sam se kao da treba da nastavim život ovde. Prvo sam bio sa roditeljima, prijateljima, tek danas sam shvatio koliko su propatili. Mnogo im je teže bilo nego meni, imao sam potrebu ja njih da tešim - rekao je Sloba.

Pevač se osvrnuo na pobedu svoje supruge Kije Kockar.

- Ko god je bio u rijalitiju je zaslužio pobedu. Sa Kristinom nisam razgovarao posle ovoga, ali sam joj prišao u bekstejdžu i rekao joj da je zaslužila pobedu. Luni sam rekao da ide da razbistri glavu, složili smo se da sada treba da naučimo da živimo napolju - rekao je pevač i dodao:

- Poslao sam i Kristini i Luni svoj broj telefona. Luna me pitala da li sam krenuo na žurku, a Kristina mi nije odgovorila, mada to nisam ni očekivao. Kako god da se ovo završi, ne želim ni sa kim da budem neprijatelj. Treba svi da se vratimo u realnost i odmorimo glave od svega, pa da razgovaramo kao civilizovani ljudi. Samo da se reši, razumem ljude koji i mene proklinju, sada kada gledam snimke ni meni neke stvari nisu jasne.

Sloba je imao i poruku za Kristinu, koja se nalazi u studiju.

- Nadam se da se odmorila i uspela da odmori glavu. Nadam se da je zadovoljna komentarima. Lepo joj stoji to plavo, video sam da je to uradila. Hoću da joj kažem da sam joj poslao moj broj - poručio je Sloba Kiji, ali njen odgovor je bio odsečan.

- Treba da imam njegov broj, ali pošto je rekao da treba da razgovaramo, a ja to ne želim. Nema dalje, smatram da bih samo bila tužnija i da je skroz nepotrebno. Želim da dignem glavu. Ako mu treba prijateljska pomoć tu sam, ali što se tiče braka nema razgovora - izjavila je Kija.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sampanjactatica.official/Instagram

Pogledajte još