ISPLATILO SE UČEŠĆE U "ZADRUZI": Sloba Radanović za noć zaradi pravo malo bogatstvo!

Iako je ranije po nastupu uzimao nešto više od hiljadu evra, angažovanje ovog učesnika dostiglo je tri i po hiljade za jednu noć.

Kako je po napuštanju rijalitija dogovorio posao sa jednim od najpoznatijih estradnih menadžera Goranom Lečićem, Radanoviću je bilo primarno da poveća cenu nastupa da bi mogao finansijski da osigura sebe i svoje roditelje.

- Iako su mnogi mislili da će Sloba na neko vreme napraviti pauzu, njemu je u glavi bilo samo da počne da radi i zarađuje. Već se zna da je on u „Zadrugu“ ušao bez honorara i posao je bio prvo što je spomenuo nakon izlaska. Ni ženu, ni devojku, već pevanje. On se samo dan posle finala video sa menadžerom i tada su počeli dogovori da se njegova cena po nastupu duplira - kaže izvor i ističe da je Radanović u prvi mah imao strah da će mu tolika cena umanjiti nastupe.

- Sloba ni pre rijalitija nije bio neko ko je željan para ili bilo čega materijalnog. Takav je. Uvek bi bakšiš delio sa svima iz benda, a često muzičarima davao i više nego što bi za sebe uzeo. Zato se po dogovoru sa menadžerom malo i uplašio kako će gazde klubova reagovati kada čuju da je povećao cenu. Svakako da je hteo da mu finansijski bude bolje, ali nije očekivao da će na kraju dobiti duplo više nego što je do sada uzimao. Ranije je po nastupu dobijao nekih hiljadu i dvesta evra, a sada je za samo tri nastupa zaradio više od deset hiljada - kaže izvor i otkriva da je Slobodan nekoliko dana pre zakazanih nastupa strahovao od javnog pojavljivanja.

- Toliko meseci su ga osuđivali i linčovali, da je danima pred nastupe osećao ogroman pritisak. Već posle prvog nastupa nakon rijalitija, probio je led i ništa nije moglo da pokvari njegovu sreću. Bio je iznenađen koliko ga ljudi vole. Na jednom od nastupa, nekoliko muškaraca su nosili majice sa natpisima „Svi smo mi Sloba Radanović“, šta drugo da vam pričam - kaže izvor i ističe da je pevač jedan deo zarade dao svojim roditeljima kako bi opremili kuću.

- Iako sada dosta zarađuje, čvrsto stoji na zemlji i želi da osigura sebe i svoje roditelje. Sloba svakako nije tip kom su potrebna skupa kola, garderoba i ostalo što većina javnih ličnosti voli, jednostavno nije takav i nikada nije bio. On je čak 4.000 evra dao ocu i majci kako bi opremili kuću u Zrenjaninu, a sebi je iznajmio stan na godinu dana u centru Beograda - otkriva izvor.

Izvor: Alo.rs/Olivera Konatar/N.P.M.
Foto: sampanjactatica/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.