UPOZNAVANJE PREKO INTERNETA: Najčešće muške i ženske laži prilikom četovanja

Jedno istraživanje je otkrilo da čak 40 posto muškaraca prilikom ovakvog upoznavanja laže kako zarađuje mnogo više. Dok 33 posto žena to isto radi. Žene uglavnom lažu o svojoj kilaži, dok muška populacija retko otkriva svoju stvarnu visinu.

Muške laži:

Posao

Ne znamo zbog čega se neko stidi onoga što radi. Osim ukoliko ne radite nešto protivzakonito, zašto biste se stideli pošteno zarađenog novca?

Visina

Samo se setite Toma Kruza, on je bio niži od skoro svake svoje devojke, pa ga i dalje smatraju neodoljivim.

Mišići

Niste dane i noći provodili po teretanama, pa šta sad? Nije smak sveta, mnoge devojke ne vole “stene” i više uživaju kada se naslone na nešto mekše.

Bogatstvo

- Odlično zarađujem! Imam dva stana u širem centru - Nije da se pojedine devojke ne “lože” na ovakve rečenice, ali zapitajte se: Hoće li one svoju ”sreću” izraženu u kvadratima i iznosima na čekovnim knjižicama tražiti na ovakvim mestima? Ono što je za vas puno, nekim ženama je malo!

Fakultet

Da je ovakav vid upoznavanja postojao pre nekih 30 godina, onda bi fakultetska diploma stvarno bila na ceni. Ali danas, ono što imate u glavi, mnogo je vrednije od parčeta papira koje stoji zarolano u kartonskoj kutiji.

Ženske laži:

Kilaža

Danas žena lako može prikriti svoje viškove, ali i da doda tamo gde ima manje. Ali, ako vaša veza krene da se razvija, imajte na umu da ćete jednom morati da se skinete do gole kože. I šta onda?

Godine

Dame se ne pitaju za godine! Ko je izmislio ovu glupost? Zašto sakrivati i zašto se stideti svoje krštenice? Stariti lepo i sa stilom uopšte nije teško. Jer onaj “duh” u vama zapravo određuje vaše prave godine.

Visina

Izgleda da ovaj problem “muči” pripadnike oba pola. Jeste li čuli onu narodnu: “Otrov se drži u malim bočicama”, zato se uvek vodite tom parolom i nećete omanuti.

Broj udvarača

Imati puno udvarača ne znači da će vam oni podići “cenu” kod ostalih potencijalnih koji čekaju u “redu” na vašim “vratima”. Kad izađete sa muškarcem kog ste upoznali online, pustite ga da se on sam uveri u istinistost te vaše izjave.

Obline

Obline svakako da privlače muškarce, o tome nema diskusije. Ali, ako imate male grudi, znajte da i one mogu oboriti s nogu vašeg udvarača. Ipak, imajte na umu da godine lete, tako da i vaše obline zajedno sa vama stare.

Biti prirodan i svoj, uvek je najbolje rešenje. Ne podižite sebi “cenu” lažima jer “kratke su njene noge”…

Izvor: cdm.me
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još