PROMIŠLJENO, NEŽNO, IMPULSIVNO: Koji je stil upoznavanja svakog znaka Zodijaka?

Stil upoznavanja, romansa, ljubavna interesovanja i navike horoskopskih znakova. I ne govorite posle da vas nismo upozorili!

Ovan

Stil upoznavanja: impulsivnost

Vrela krv i strast osvajača - glavne karakteristike Ovna. Predstavnici ovog znaka vole spontanu romansu. Kada je u pitanju zabavljanje, "pravila" ili "obrasci ponašanja" sa kreativnim i emotivnim "ovnovima" ne finkcionišu. Nema nagoveštaja - već na prvom sastanku Ovan deluje odlučno, što svakako doprinosi njihovoj atraktivnosti. Ovo se odnosi i na intimnost. "Nema seksa na prvom sastanku" - za nestrpljive Ovnove je zastareo i strašan stereotip. Prilično brzo i lako se zaljubljuju u partnera. Oni samo vole kada "progone": nalet poruka, e-mailova, mučnog čekanja na vratima - pažnja kada progone ih čini srećnim. Najvažniji test za njih - rutina u vezi.

Bik

Stil upoznavanja: tradicionalni

Bikovi će izabrati zadovoljstvo, senzualnost i tradiciju. Izuzetan ukus, divni restorani, komplimenti – oni žele da vas vole i paze. Bik živi zbog ljubavi: partner će morati da prihvati rutinske obaveze koje će uravnotežiti romantičnu prirodu. Bik je jedan od onih likova koji može da ponudi vrhunski užitak. Njegova erotska energija je ogromna, što na suprotni pol, naravno, utiče veoma primamljivo. Koliko je Bik spreman da podeli svoju ljubav i strast? Direktno zavisi od toga koliko će dobiti zauzvrat.

Nastavak na sledećoj strani...

Pogledajte još