ISKRENO: Goga Sekulić otkriva ko joj je od kolega čestitao na trudnoći, planove za venčanje i preseljenje u Ameriku

S obzirom na to da je Goga ušla u četvrti mesec trudnoće, ona i njen suprug, sportista Uroš Domanović, u decembru postaće roditelji.

- Kada sam saznala da sam trudna bila sam pozitivno iznenađena! Bila sam zatečena, presrećna, osećanja su mi bila pomešana - počela je Goga priču za Blic.

Kako su reagovali tvoji bližnji kada si im saopštila srećnu vest?

- Prvo sam javila Urošu i svojoj sestri. Neki su me čak pitali: zašto meni nisi javila? Ja nisam ni roditeljima odmah rekla. Prvo sam uradila analizu krvi da bih bila sigurna da sam trudna, pa sam tek onda javila mojim roditeljima. Nisam bila sa njima u tom trenutku, ali verujem da je bilo suza radosnica.

Kako podnosiš trudnoću?

- Super. Doktor kaže da je sve u redu. Ja prva dva meseca nisam ni znala da sam trudna. Radila sam, išla na nastupe, putovala... Vidim ja nešto mi je muka, boli me želudac. Mislila sam da je to od stresa, nespavanja... Sad moram malo da se smirim što se tiče posla. Imam dosta zakazanih nastupa, ali pratiću situaciju. Kako se budem osećala, tako ću i raditi. Neću raditi ništa na silu, a i ne moram. Sad sam počela da pravim pauze. Recimo, jedan dan pevam u Splitu, pa ostanem još jedan dan da se odmorim. Prija mi taj sporiji tempo.

Utiče li Uroš na tebe da malo smanjiš gas?

- Dogovorili smo se da odradim ove bitnije nastupe. I naglasio mi je da bude sve opušteno, bez stresa, da me ne nerviraju muzičari i menadžeri jer sa publikom je stvarno sve super. Tu nema problema. I onda idem na more i samo odmor. Naravno, pripremaću nove pesme, ali samo lagano, opušteno.

Znaš li kog pola će biti dete?

- Neka to za sada bude tajna. On bi voleo dečaka, a ja devojčicu. Iskreno, volela bih da imam blizance, da odmah dobijemo sina i ćerku.

Da li si se plašila, budući da si zagazila u petu deceniju, da nećeš ostati u drugom stanju?

- Nisam osećala bojaznost da neću ostati trudna jer sam predosećala da ću ostati u drugom stanju. Ja sam govorila da ću, ukoliko u narednih pola godine, godinu dana ne ostanem u drugom stanju, ići na vantelesnu oplodnju, jer to za mene nije tabu tema. To su ljudi radili i pre 20-30 godina, a ja znam neke žene koje to i danas kriju i pričaju da su ostale trudne prirodnim putem.

Misliš li da si u pravom trenutku ostala trudna?

- Treba se boriti za potomstvo, ali ne po svaku cenu. Ja nisam htela da imam dete sa bilo kim. Prošla sam u životu i lepe i ružne stvari, imala sam i uspone i padove, kako poslovne, tako i životne. To me je nateralo da na neki način biram sa kim ću da osnujem porodicu. Uroš i ja smo živeli zajedno i bilo je prirodno da poželimo decu. Bog je uslišio naše želje. Uroš je srećan što će imati dete sa mnom. Nije mu bila frka, mlad je, mogao je i za deset godina da ima decu.

Hoće li biti i svadbe pre porođaja?

- Biće. Pričala sam sa Urošem o tome. Pošto on ne voli velika slavlja, obeležićemo to u najužem krugu porodice i prijatelja. Građanasko venčanje smo već imali u Cirihu, a sad nam ostaje crkveno, najverovatnije u Beogradu. Nećemo praviti famu od toga, možda će se neki naljutiti što neće biti pozvani, ali šta mogu - ne odlučujem ja.

Da li je tačno da ćete se ti i Uroš preseliti u Ameriku?

- Što se tiče sporta kojim se Uroš bavi, veoma je popularan u Americi, posebno u Brazilu, tako da postoji mogućnost za godinu-dve da se tamo preselimo. Bilo je već nekih nagoveštaja o selidbi.

Ko ti je sa estrade čestitao na trudnoći?

- Prva mi je čestitala Ana Nikolić, pa onda: Dara, Katarina Grujić, Ćemo, Boban Rajović, Jelena Kostov, da ne nabrajam sad sve... Neki verovatno ne čitaju novine, pa ne znaju, a možda nekome i nije drago. Ja se radujem kada čujem lepu vest da je neko u drugom stanju, da se porodio, venčao... Volim da se radujem tuđoj sreći, ali neki očigledno ne.

Izvor: Blic.rs
Foto: sekulicgoga/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.