TAJNA ZANOSNOG IZGLEDA: Sofija Rajović otkrila kako je smršala i vratila samopouzdanje!

Kako su joj kilogrami neprestano varirali, Sofija Rajović je dugo pokušavala da se izbori sa tim i vrati na staru kilažu.

Svesna da rezultati ne dolaze preko noći, lepa glumica je istrajala u svojoj borbi, a rezultat je bio zapanjujući. Kada se pojavila na jednom događaju, lepa glumica privukla je sve poglede, a njena seksepilna crvena haljina ostaće upamćena kao jedno od njenih najboljih izdanja.

Ipak, Sofija ističe da se na ovaj korak nije odlučila samo zbog izgleda.

- Uradila sam to da bih se osećala bolje. Pored toga što sam redukovala obroke, išla sam na tretmane koji su mi dodatno pomogli. Ako ne uravnotežite ishranu, nijedna bjuti metoda neće dati rezultate. Znači, na prvom mestu mi je bilo bitno šta i kada jedem, i to mi je najteži deo novog zdravog stila života, s obzirom na to da sam veliki gurman. Ipak, kad se hoće sve se može. Redovno sam posećivala jedan od najboljih antiejdžing centra za saniranje celulita u Beogradu, koji ima razne programe za brže i lakše gubljenje kilograma i preoblikovanje tela - rekla je Sofija Rajović za Gloriu.

Istakla je da je lenja što se tiče treninga, ali da je ipak uspela da se uskladi i nađe savršen trening. Reč je o kratkim treninzima sa elektičnim impulsima koji dodatno motivišu mišiće i čine trening efikasnijim.

Ipak, kako je sama istakla njen cilj nije da bude mršava, već zadovoljna sobom. Sofija kaže da se svojim izgledom suprotstavlja svim stereotipima o manekenskoj figuri.

- Ne dopada mi se kad sam mršava i mislim da ne moraju sve glumice da budu kost i koža. Upravo u tome i jeste poenta - da izgledamo drugačije i da svaka od nas donosi nešto novo, različito na scenu - iskrena je Sofija.

Izvor: Glossy.espreso.rs
Foto: sofijarajovic/Instagram

Pogledajte još