KIJA JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV: Sloba odgovorio na prozivke Lune i Gagija!

Tom prilikom, Gagi je naveo kako je Sloba bio anonimus, pa je stekao popularnost zahvaljujući ljubavnoj vezi sa njegovom ćerkom dok je još uvek bio u braku sa, sada pobednicom rijalitija, Kristinom Kijom Kockar.

Sloba je, inače, na Instagramu objavio fotografiju maske anonimusa, što su mnogi protumačili kao odgovor nesuđenom tastu.

- Da, tu masku sam postavio na stori zato što mi je mnogo njih pisalo kako su počele da padaju maske, oni su tu nešto protumačili. Ako on kaže da sam anonimus, onda neka bude tako. Ja sam se predstavio kroz takmičenje 'Pinkove zvezde' kao pevač i imao sam nastupe pre toga, tako da su ljudi već znali za mene... To je glupost - izjavio je on.

Kako je Luna, pak, izjavila kako se Sloba promenio od "Zadruge", ni to nije propustio da prokomentariše.

- Svi vide nešto u drugima, niko ne vidi ništa o sebi. Ja ne smatram da sam se ja promenio, jednostavno sam se umorio od cele priče. Shvatio sam da nije dobro ni za jedno ni za drugo da budemo zajedno. Sve sam uvideo kada sam izašao, to ne ide i tako je kako je - kaže on.

Luna je prilično ogorčenim tonom ispričala da je iznenađena njegovom izjavom da je Kija ljubav njegovog života, ali on je bez obzira na sve to i potvrdio!

- Normalno je da ću reći da mi je neko sa kim sam bio pet godina i u braku bio najveća ljubav. Ne znam šta može biti ozbiljnije od toga, jer ja ozbiljnije od toga nemam. Ono što smo Luna i ja imali bilo je u okviru "Zadruge" i to jeste bilo veliko. Jesam se ja zaljubio i zavoleo je, ali ako se pitamo šta je bilo veće i ozbiljnije - naravno da je to bila Kristina. To je najnormalniji mogući odgovor - zaključio je pevač.

Izvor: Kurir.rs/Pink
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još