MOJA LENA NEĆE BITI SESTRA TOM DETETU: Goca Tržan otvoreno o Ivanu Marinkoviću, Miljani Kulić i njihovoj bebi!

Goca im želi svu sreću i nada se da će završiti u braku, mada ne želi da njena ćerka Lena ima bilo kakve veze sa Ivanovim sinom.

Podsetimo, Ivan je sa Miljanom započeo vezu u Parovima, kada je Miljana ostala u drugom stanju i odlučila da rodi sina, a Tržanka uopšte ne razmišlja o njima.

- Nemam pojma i da budem iskrena, baš me briga. Ne mislim ništa o njima, neka im je sa srećom. Želim im, ako postoji neka mogućnost, da završe u braku, da imaju porodicu - rekla je Goca.

- Moje dete neće biti sestra tom detetu. Lena ima toliko komplikovan život zbog svih okolnosti koje smo joj priredili njen biološki otac i ja i ne želim da joj dodatno komplikujem. Kad napuni 18 godina, ona će imati pravo izbora, a do tada ja ću činiti sve da je zaštitim od bilo kakve zloupotrebe. To je moje dužnost kao staratelja. Ona nikome nije dužna da se pravda ili da bude u kontaktu s kim ne želi - rekla je pevačica.

- Lena ne vidi da će dobiti brata. Oni su njoj toliko daleki, dete ima svoj život i svoju porodicu. Trudim se da joj ne uzburkam život kad će joj svakako biti uzburkan kad malo odraste - objasnila je Goca.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

Izvor: Kurir.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Lili says

    Slazem se sa Gocom. I moje dete ima brata od tetke od 5 godina, bezobrazno, usudim se i reći jako podlo i samoživo i sebično dete. Nikad taj mali ništa lepo nije uradio. I jako loše utiče na moju ćerku. Tako da trudim se koliko mogu da je udaljim.od njega. Da nam nije rod, ne bih joj nikada dala da se druži sa takvim detetom.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.