MOJA LENA NEĆE BITI SESTRA TOM DETETU: Goca Tržan otvoreno o Ivanu Marinkoviću, Miljani Kulić i njihovoj bebi!

Goca im želi svu sreću i nada se da će završiti u braku, mada ne želi da njena ćerka Lena ima bilo kakve veze sa Ivanovim sinom.

Podsetimo, Ivan je sa Miljanom započeo vezu u Parovima, kada je Miljana ostala u drugom stanju i odlučila da rodi sina, a Tržanka uopšte ne razmišlja o njima.

- Nemam pojma i da budem iskrena, baš me briga. Ne mislim ništa o njima, neka im je sa srećom. Želim im, ako postoji neka mogućnost, da završe u braku, da imaju porodicu - rekla je Goca.

- Moje dete neće biti sestra tom detetu. Lena ima toliko komplikovan život zbog svih okolnosti koje smo joj priredili njen biološki otac i ja i ne želim da joj dodatno komplikujem. Kad napuni 18 godina, ona će imati pravo izbora, a do tada ja ću činiti sve da je zaštitim od bilo kakve zloupotrebe. To je moje dužnost kao staratelja. Ona nikome nije dužna da se pravda ili da bude u kontaktu s kim ne želi - rekla je pevačica.

- Lena ne vidi da će dobiti brata. Oni su njoj toliko daleki, dete ima svoj život i svoju porodicu. Trudim se da joj ne uzburkam život kad će joj svakako biti uzburkan kad malo odraste - objasnila je Goca.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

Izvor: Kurir.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još