NOVI BIZARNI TREND: Žene mažu grudi pastom za zube kako bi postale veće i čvršće

Većina žena je svesna toga kako izgledaju njihove grudi, zbog čega ponekad osećaju manjak samopouzdanja. Iako bi neke žene želele da njihove grudi budu malo veće, druge bi želele da su samo, bar malo, manje.

Da bi bile zadovoljnije veličinom svojih grudi, žene istražuju prirodne načine kako da im promene oblik, a ovaj bizarni trend je samo podsetnik da ne treba isprobavati sve što se pojavi na Internetu.

Najnoviji bjuti trend je doprineo tome da žene, kao da su pomahnitale, utrljavaju vazelin i pastu za zube na svoje bradavice. Prema vlogeru "Naturalbeauty556", ovo može poboljšati "čvrstoću i veličinu grudi".

Video u kom vloger objašnjava kako se i zašto ovo radi je pogledalo na milione žena, a sada je Dr Kristofer Inglefild otkrio da se ovaj trik u potpunosti kosi sa naukom.

- Taj bizarni savet jednostavno govori o mnogim ženama koje nisu zadovoljne veličinom svojih grudi i koje pribegavaju čak i "bizarnim čudesima" kako bi našle rešenje za veličinu svojih grudi. Nažalost, kao i puno smernica na Internetu, metoda vazelina i paste za zube u povećanju grudi su lažne vesti i čista onlajn pokvarenost. Vaše grudi mogu završiti sa svežim mirisom mente, ali je malo verovatno da će doći do nekog porasta. - kaže dr Inglefild.

Dr Inglefild kaže da su hirurške procedure jedini način da se postignu zapaženi rezultati povećanja grudi, jer kada se radi o estetskim operacijama, mogućnosti su brojne.

- Neke žene će se opredeliti za tradicionalne implante, koji se koriste za dodavanje zapremine dojkama kako bi povećale ukupnu veličinu. Neke žene će ih samo podići, bez ikakvih implanata. Ipak, ono što ne preporučujem, je da pokušate da postignete isti efekat kombinovanjem sastojaka sa Interneta - kaže dr Inglefild.

Potražnja za estetskom hirurgijom je porasla u poslednjih nekoliko godina. Mnogi veruju da je to zbog porasta neverovatnih standarada lepote.

Izvor: Telegraf.rs/Izvor: dailystar.co.uk
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.