MODNO BLAGO: Kako da u različitim prilikama nosite belu košulju?

Uvek je dobro da u ormaru imamo neke klasične komade kao što je bela košulja. A kako da je nosimo savetuje stilistikinja Maja Mijatović.

Menjaju se trendovi, godišnja doba ali ona je tu i ostaje. Možemo slobodno reći da je malo "modno blago" koje se nalazi gotovo u svakom garderoberu. Dovoljno svečana i elegantna, ali i opuštena i ležerna pa pristaje svim generacijama, a samim tim i svakoj odevnoj kombinaciji. Kako da belu košulju nosite u različitim prilikama?

Za izlazak

Otkopčajte par dugmića, svucite košulju na jedno rame i kombinujte sa kožnom suknjom i dobrim nakitom. Izgledađete trendi i seksepilno u ovoj kombinaciji.

Za vikend

Kupite broj ili dva veću košulju, vežite je iznad pupka i uz nju kombinujte farmerice ili udobne pamučne helanke sa patikama - komfor je zagarantovan i vikend može da počne!

Za glamurozuni događaj

Glamurozne toalete kao odlika crvenog tepiha može a i ne mora biti obavezna. Za ovu priliku birajte svilenu belu košulju i crnu suknju do kolena. Kombinaciju upotpunite minđušama koje će dati posebni pečat. Nesvakidašnji a obično i svedeno, elegantno i dostupno svima.

Za sastanak

Kada je ova prilika u pitanju svaka dama akcenat stavlja na outfit. Slip saten haljina preko koje možete obući belu košulju i zavezati, sa omiljenim parom obuće sigurno ćete privući pažnju - to je i bio cilj zar ne?

Izvor: Sensa
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još