NEKOME JE ZASMETALA NJIHOVA LJUBAV: Goca progovorila o Anđelu, prevari i raskidu sa Teodorom! (VIDEO)

Iako su svi mislili da će ljubavna veza Teodore Džehverović i Anđela Rankovića potrajati i posle Zadruge, to se nije dogodilo. Upravo o tome pričala je i Teodorina majka Goca Džehverović, koja je, kako kaže, tužna zbog njihovog razlaza.

Goca je zajedno sa Borom Santanom gostovala u emisiji "Narod pita", gde je otkrila da je uverena je u to da je Anđelu nameštena prevara i napomenula da mu veruje do kraja, te o njemu kao bivšem zetu pričala sve pozitivno.

- Želim prvo da pozdravim Anđela, ma gde god bio. Ja sam ga zavolela, verujem u njega i hoću da kažem da nije tačno da je on prevario Teodoru. Dečko se slikao, ima prava da se slika. Verujte mi da mu verujem, zato što je on stvarno bio iskren prema meni i Teodori. Nekome je zasmetala ta ljubav, što je meni jako žao. Oni su mislili da će po izlasku teći sve sjajno i bajno. Teodora i on su rešili da stave tačku, da se malo odmore. Da li je to jedna tačka ili tri tačke, videćemo - rekla je Goca.

- Bili su pod velikim stresom. Za njih je ovo bilo veliko iskušenje. Pokazalo se tako kako se pokazalo. Oni su utučeni, njima je žao te ljubavi, navijali su za to devet meseci, ja ih potpuno razumem. Šta će biti dalje, viećemo. Oni neće okrenuti leđa jedno drugom zauvek, jednostavno tako je najbolje u ovom trenutku. Ako im je suđeno, oni će biti zajedno, šta god neko radio i pričao - rekla je Goca.

Pogledajte šta je još rekla "mama Džehva":

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Pink TV-Printscreen/Youtube

Pogledajte još