NAJGORE ASTRO KOMBINACIJE: Koji znaci Zodijaka ne mogu da opstanu u ljubavnoj vezi?

Neki ljudi su jedni drugima suđeni pa tako i neki horoskopski znakovi zajedno čine idealan par. A baš poput njih, postoje i znakovi koji nikako nisu usklađeni jedni sa drugima i međusobno ne dele ni hobije, ni interese, ni uverenja. Evo koji su znakovi, kad su jedan kraj drugog, prave astrološke katastrofe.

Ovan i Rak

Suprotnosti se ponekad mogu privlačiti, ali mala je šansa da to važi i za Ovna i Raka. Dok Ovnovi vole "da idu divljom stranom ulice", Rak se oseća nelagodno i dok samo gleda "divlju" prirodu na TV-u. Osim toga, vatreni Ovan je svadljiv i voli da se dokazuje, dok osetljivi Rakovi od takvih situacija uglavnom žele da pobegnu.

Vodolija i Bik

Jedino što je zajedničko Vodolijama i Bikovima je što su oboje tvrdoglavi. Vodolija je poznata kao "malo pomaknuti", najeklektičniji znak Zodijaka, sklon pobuni i nepredvidivosti, dok je stabilan i pouzdani Bik daleko više od tradicionalista. Budući da Bik teži sigurnosti, a Vodolije sebe stalno "bacaju u vetar", ovo dvoje će sigurno jedno drugome često ići na živce.

Blizanci i Devica

Nepristojni, brbljivi Blizanci i kad se loše osećaju vole da budu u velikom društvu, a Device su rezervisane i nefleksibilne introvertne osobe kojim je rutina uvek prioritet nad društvenim životom. Kad jedan partner živi zbog spontanosti i uzbuđenja, a drugome se sve vrti oko predvidljivosti i rasporeda, situacija mora postati haotična (što je zapravo najgora noćna mora Device).

Vaga i Jarac

Miroljubive bi Vage obišle svet da druge usreće, dok Jarac ima jedan prioritet: sebe. Iako su Vage nestalne, vole mir i dosadu, Jarac će taj mir brzo poljuljati, jer će sebe stavljati ispred svega što je Vagama teško i da shvate.

Lav i Škorpija

Za razliku od drugih suprotstavljenih parova, Lav i Škorpion imaju puno zajedničkog. Oboje su zaljubljenici u seks, ali ova dva znaka verovatnije da će se sukobiti nego međusobno zaljubiti. I dok Lav živi za to da je u središtu pažnje, Škorpija ima tendenciju da ga prikaže kao plitkog i narcisoidnog. Lavu je Škorpion pak "jeziv i previše tajanstven".

Ako ste rođeni u nekom od ovih horoskopskih znakova, a partner vam je u znaku koji se s vama ne slaže i ta veza funkcioniše dobro - prkosite svim mogućnostima. Ako pak niste dobri zajedno, sad znate i zašto i možda bi trebalo da pronađete znak s kojim delite barem nekoliko karakteristika.

Izvor: Novosti/24Sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još