POTRESNA ISPOVEST GOCE TRŽAN O UBIJENOM KUMU: Želim da se izvinim njegovoj porodici

- Zašto? Zašto on? Zašto Mario? Prvo, želim da se izvinim njegovoj porodici koja zbog mene trpi sve ovo. Da kum nije povezan sa nama posvetili bi mu mali pasus u novinama na stranama hornike. Razumem vaš novinarski posao, ali onda se tako ophodite. Ovako se pišu nagađanja i seoske priče zbog koih je možda i tako tragično nastradao - rekla je Goca koja je potom zaplakala.

- Šta da kažem, srce nam se rascepalo. Više ništa nije isto i nikada neće biti. Deo naše duše je otišao s njim i ne znam kako ćemo podneti predostojeće dane. Bio je izuzetan, predivan i neko ko je zaslužio najviše poštovanja od svih - dodala je Goca Tržan. Raša ne može da prihvati Trtićevu smrt i kako kaže, nikada neće moći.

- Bili smo nerazdvojni. Besan sam što je sve tako ispalo. On je bio sve, samo ne onakav kako je predstavljen u medijima. Nikome nikada ni dinar nije bio dužan, a kamoli da je uzimao od zelenaša. Pravden, blag, srdačan, pošten... Nikada opsovao nije, bio je najbolji muž na svetu. Bio je sve što većina nije i ne može da zamisli da se takav uopšte može biti. Možda ovaj pokvareni svet i ne zaslužuje tako neiskavreno biće. Cela prodica je vredna i poštena i nećemo dozvoliti da se u medijima bilo ko igra s njima. Moj kum je bio moj oslonac, moj glas razuma i moj drugi brat - rekao je Raša. Goca dodaje da njena ćerka Lena obožavala Maria, dok Raša ističe da je njegov kum bio dečko za primer.

- Krvnika koji nam ga je uzeo nema ko ni da sahrani. Pozdravljam velikog boga i pitam ga: "Zašto?" Nama koji smo ostali bez njega jedino nam preostaje da barem jedan dan u životu budemo kao Mario i popravićemo svet. Još jednom njegovoj supruzi i porodici velika podrška i izvinjenje zbog naslovnih strana - rekao je Raša s knedlom u grlu.

Podsetimo, Mitar Vuković (66) ubio je u dvorištu svoje porodične kući u Đurđevu Maria Trtića (28), a potom izvršio samoubistvo.

Izvor: Kurir/Alo
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još