NAJPLAĆENIJE DETE U SRBIJI: Sin Miljane Kulić zarađivaće 1.000 evra nedeljno!

Na ovaj način naslednik rijaliti zvezde, rođen 27. jula, postaće dete koje će najviše zarađivati u Srbiji.

Odluka o ulasku kontroverzne Nišlijke u drugu sezonu najgledanijeg šou-programa na ovim prostorima doneta je još mesec dana pre finala "Zadruge 1". Tada se nije znalo pod kojim uslovima će Miljana ući u rijaliti, jer je bila u osmom mesecu trudnoće i nije bilo šanse da sina ostavi kod roditelja i da ga ne viđa po nekoliko dana. Sredinom jula saopštila je producentima šoua svoje zahteve za učešće, a njihov odgovor glasio je "ispunićemo sve što tražiš".

To je, prema Kulićkinoj želji, podrazumevalo da njen sin mora da boravi u zasebnim prostorijama, specijalno namenjenim za bebe, da ima sve što mu je potrebno u svakom trenutku, kao i zaradu. Ispostavilo se da je taj honorar i više nego pristojan, pa će maleni Željko Kulić uskoro postati najplaćenije dete u Srbiji.

- Miljana nije tražila konkretnu sumu, samo je rekla da smatra kako bi sada trebalo da dobija više novca jer ulazi s detetom u rijaliti. Na to smo mi, bez previše razmišljanja, rekli da će Željko nedeljno dobijati 1.000 evra i ona je pristala. Dogovorili smo se o svim detaljima o njihovom ulasku - kaže sagovornik sa ružičaste televizije.

Ukupno će porodica Kulić (Miljana, njena majka Marija i sin Željko) nedeljno zarađivati 4.000 evra. Ako ostanu do samog kraja, a planirano je da druga sezona takođe traje devet meseci, u Niš će se vratiti sa impozantnom sumom novca.

- Potpisali su ugovore kao regularni takmičari, što znači da imaju mogućnost da ostanu do finala. Miljanin i Marijin honorar biće po 1.500 evra. Kada bi njih troje ostali do juna sledeće godine u 'Zadruzi', onda bi zaradili oko 150.000 evra. Na ovaj iznos treba dodati i specijalne nagrade, ako ih budu dobili, koje su namenjene za takmičare koji se najbolje pokažu u rijalitiju - rekao je izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: miljanakulic/Instagram

Pogledajte još