Brz letnji stajling

Ukoliko se nakon vrelog letnjeg dana spremate za večernji izlazak, evo nekoliko saveta bečkog kozmetičkog stručnjaka Helge Fiala-Halsberger, kako da za 20 minuta izgledate sveže i blistavo

Pre svega neophodno je jedan minut držati stopala i ruke pod mlazom hladne vode. Nakon toga sledi kratko tuširanje mlakom vodom. Završite tuširanje spiranjem hladnom vodom.

Lepa stopala za pet minuta
Ko planira da obuje otvorene cipele treba da odstrani tvrdu kožu i zadebljanja sa stopala. Najbrža metoda je petominutno opuštanje stopala u mlakoj slanoj vodi (dve kašike soli na jedan litar vode). Nakon toga zadebljanja se lako mogu odstraniti turpijom za pete, posle čega je neophodno stopala namazati kremom.

Sjajna kosa za dva minuta
Pod uticajem sunca i hlora kosa leti često izgleda ispucalo. Da bi ste sprečili takav izgled, a nemate vremena da odete kod frizera, onda umasirajte, pramen po pramen, sredstvo za negu ispucale kose, koje direktno upija i kosu čini glatkom i svilenom.

Lep dekolte za tri minuta
Zbog vruchine koža često izgleda umorno i opušteno. Pakovanje od kockica leda kojim se prelazi preko dekoltea, podstiče krvotok, koža se steže a dekolte izgleda ponovo sveže. Sa malo svetlucavog pudera dobićete idealan dekolte.

Pogledajte još