ČEKA PRAVU LJUBAV: Milica Pavlović želi da se skrasi u naručju jednog gospodina!

Pevačicu Milicu Pavlović godinama paparaci nisu uspeli da “uhvate” u zagrljaju nekog muškarca.

Tvrdiš da pored tebe nema jače polovine. Da li si usamljena?

- Nisam usamljena, zaista. Meni odgovara samoća. Uljuljkana sam. Ali ako bi se pojavio onaj pravi, prijao bi mi taj muški zagrljaj.

Mnogi muškarci, koji žele da osvoje pevačice znaju da bace ključeve od skupih automobila, zlatne kreditne kartice i slično na sto. Da li su tebe tako pokušali da osvoje?

- Zaista ne. Jedino što sam dobijala jeste cveće. Što se tiče besnih automobila, mene to ne zanima. Moj deda je vozio „jugića“, ja sam plakala kada je taj auto trebalo da se proda. Finansijski sam stabilna ličnost. Meni treba samo neko da me razume i da razume ženu u ovom poslu. Ne može da se gleda život kroz finansije. Onda to nije ljubav. Ja sam jedna od onih koja priželjkuje pravu ljubav.

Mnogi misle da se foliraš. Da imaš momka, ali da ga kriješ?

- Ne znam kako mi to polazi za rukom, od toliko medija i ažurnih paparaca. Ne bi me poštedeli, a ni ja im ne bi zamerila da me uhvate u naručju nekog gospodina.

Kažeš gospodina. Znači voliš starije?

- Za mene je gospodin onaj koji ima dobre manire. Džentlmen, gospodin kako god. U tom smislu sam mislila.

Koji muškarac može da te osvoji?

- Za početak bilo koji, pa ćemo dalje praviti selekciju. (smeh)

Šta misliš o muškarcima koji ne kriju da umeju da puste suzu?

- Kada vidim muškarca koji plače, duplo više mene boli ta situacija, nego njega. Mada, muške suze mogu čak i da se odglume, dobra su fora i verujem da fantastično prolaze kod žena.

Još uvek niko nije pa na tvoje lepe plave oči?

- Da ja znam - ne.

Nedavno si proslavila rođendan, pevačicama uglavnom na takvim žurkama striperi iskaču iz torte. Da li je tako bilo i u tvom slučaju?

- Toliko imam pozitivne prijatelje da mi nijedan striper ne bi ulepšao žurku kao oni. Mi ne stajemo od početka slavlja do kraja. Na kraju sednemo svi na pod. Zato jedva čekamo rođendane.

Šta te čini zadovoljnom?

- Znanje da zaista sve u životu radim ispravno i da su svi oni koji su mi bitni živi i zdravi.

Koliko si puta u životu gazila po trnju?

- Stalno, i dalje gazim. Ali sada znam da se snađem. Već mi je prepoznatljiva bol i znam kako da reagujem. Kada činite dobro, mora da vam se vrati.

Izvor: Blic.rs.
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još