TAKAV NEKI BI MI PRIJAO: Milica Pavlović progovorila o koncertu koji priprema i otkrila kakvog muškarca priželjkuje

Pevačica Milica Pavlović priprema se za svoj koncert u beogradskoj Areni.

Ostalo je još malo vremena do njenog spektakla zakazanog za 23. decembar, a ona je sada otkrila i kako pronalazi snagu i uspeva da postigne sve u svojim opsežnim pripremama.

- Pored proba sa bendom, plesačima, pratećim vokalima, kostimskih proba i celokupnih proba sa rediteljem ja imam još dve probe. Kada budete došli na koncert 23. u Arenu videćete na koje sam još probe mislila - rekla je Milica i naglasila da i dalje povremeno nastupa:

- Sada to činim povremeno zbog ozbiljnih priprema za beogradski koncert, ali radim to kako bih još malo učestvovala u otplati. Ali od pre 5 - 6 dana stali smo sa nastupima. Ono što će se desiti u Beogradu biće moj poklon regionu za ovih 12 godina moje karijere.

Milica je još jednom ponovila i da će taj poklon morati da otplaćuje.

- Da, to i sada znamo, ali nemam problem sa tim. Ja sam to i očekivala - priznala je Pavlovićeva.

Pevačica je bila na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu čime je pokazala koliko podržava pevačicu koja pravi rekorde u arenama širom regiona.

- Meni je mnogo drago što mi mlađi pokazujemo da smo i te kako sposobni za velike koncerte i misli da je to lep pokazatelj svega toga. Pored fenomenalne Aleksandre tu je i Tea Tairović koju nikako ne smemo da preskočimo. Pokazalo se da je ovo godina žena, svidelo se to nekome ili ne. Uzeću nas tri za primer, i svakoj od nas je drago što nam publika ovako vraća i to je negde i lepota ovog posla - ispričala je Milica i potom iznela svoj sud o muškarcima na estradnoj sceni:

- Nema ih na mapi, primećujete to. Mislim da su pustili nas žene da dominiramo ove godine.

Iako je zvezda na sceni, Milica vrlo jasno zna razliku između scenskog i svakodnevnog života, što je i objasnila.

- Te dve stvari vrlo razlikujem. Imam odgovornost kada se upale reflektori. Svesna sam šta vuče javni posao, ali zaista ne robujem tome kada ustanem ujutru možete da me vidite svuda. To je jedna lepa stvar, što mogu mirno da spavam. Nikada nisam dozvoila sebi da mi nestane taj svakodnevni i socijalni život. Imam iste prijatelje još od osnovne i srednje škole. Drago mije što sam održala sebe na zemlji - ispričala je Milica.

Pevačica je rekla i da joj se još uvek nije pojavio emotivni partner.

- Pa ne znam gde da se pojavi? Možda ako bude visio na reflektoru u Areni ili da popravlja šrafove? Ma, nema ništa od toga sada, ali bi mi bilo drago i takav neki bi mi jako prijao - rekla je Milica.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još