ŠKAKLJIVA TEMA: Severina i Igor Kojić snimili film u Hrvatskoj

Severina i Igor Kojić ovog leta snimili su film pod nazivom "Poslednji Srbin u Hrvatskoj", koji bi u bioskopima trebalo da se pojavi naredne godine.

Uloga hrvatske zvezde i njenog supruga u ovom projektu držana je u potpunoj tajnosti do samog kraja, jer su producenti na taj način želeli da izbegnu sve kontroverze i moguće probleme ako informacija dospe u javnost. Zasad nije poznato koji lik pevačica tumači u filmu, dok Igor ima neobičnu ulogu.

Prema rečima izvora iz susedne države, Kojića su na setu viđali kako glumi prerušen u zombija, što je delimično potvrdio i jedan od producenata filma Miroslav Mogorović.

- Film je uglavnom produciran u Hrvatskoj, mi smo manjinski učestvovali u tome. Film je podržao Filmski centar Srbije, u pitanju je zombi komedija i reditelj je Predrag Ličina. Snimanje je završeno, ali mi u ovoj fazi nećemo davati više informacija od ovoga što sam vam rekao. Još nije gotova montaža, pa zato nećemo preliminarno da govorimo o detaljima. Premijera će biti iduće godine, pre toga planirana je velika kampanja - rekao je on.

U filmu, prema najavama reditelja, glume Sergej Trifunović, Krešimir Mikić i Bojan Navojec, kao i Jadranka Matković, koja je za hrvatske medije rekla da joj je bilo super da radi s mladim ljudima, a da je svoje scene snimala tri dana na pustoj poljani kraj Velike Mlake.

Iz pevačicinog tima nisu hteli ništa da pričaju o filmu koji će za nekoliko meseci uzburkati region, kako zbog Kojića, koji u njemu učestvuje, tako i zbog škakljive teme.

- Ne želim ništa da vam kažem o tome - poručio je Tomislav Petrović, Severinin portparol za hrvatski portal "24 sata".

Severina je svojevremeno učestvovala u kratkom filmu "Gdje je nestala Slovenija", u kojem tumači voditeljku koja čita vesti o tome kako je Slovenija nestala s karte, a ostvarila je i dve uloge u Hrvatskom nacionalnom kazalištu. Zbog uloge u monodrami "Čekajući svog čovika" glumci su je optuživali da im krade hleb iz usta i tražili da plati odštetu sindikatu "jer degradira struku". Buru je izazvala i 2007, kad je igrala baronicu koja gine u džipu, zbog čega se posebno naljutila Mia Begović, smatrajući da je to aludiranje na pogibiju njene sestre Ene.

- Svi komentari koji su usmereni protiv mog angažmana su glasovi potajne ljubomore. To su dobrodošle reakcije jer tako će se u meni skupiti sve ono što je potrebno liku baronice - gorčina, ponos, prkos - odgovorila je tada Severina.

Izvor: Kurir.rs
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.