VOLIM TE GALENCE: Luna Đogani se javno obratila Gastozu i izazvala pregršt komentara! (FOTO)

- Danas je teško naći osobu koja te ispunjava u smislu da se osećaš 100% svoj i da nemaš zašto da se stidis zbog toga ko si i šta si. Koja će da uradi sve da ti budeš srećan i neće traziti ništa zauzvrat. Samo želi da vidi tvoj osmeh na licu - navela je, između ostalog, Luna Đogani koja će za dva dana ući u "Zadrugu 2".

- On je moj prijatelj, i kad vidite da se smejem onako iskreno i ludo to je zbog njega. Jednostavno on zna da me nasmeje. Nikada me nije izdao, nije se “oprao” od mene kada su svi to uradili, i kada je mogao, ali nije. Ostao je uz mene i izvukao me iz crne rupe u kojoj sam se našla. I zato ovog čoveka ću zauvek hvaliti i držati pored sebe, jer naše prijateljstvo je nešto što nema cenu i retko je. Hvala ti što si mi ulepšao poslednje dane na slobodi i što odlazim tamo puna ljubavi i pozitivne energije. Voli te tvoja Luna Galence! Uskoro očekujte i nešto novo od nas - napisala je Luna Đogani u otvorenom pismu, koje je posvetila Gastozu.

Podsetimo, blogerku su u više navrata povezivali sa pobednikom "Parova", dok je ona uporno isticala da su samo prijatelji.

Autor: Nadlanuc.com/N.P.
Foto: lunadjogani/Instagram

Pogledajte još