SOFISTICIRANE I ELEGANTNE: Tri pravila za nošenje parfema zanosnih Francuskinja

Francuskinje su poznate kao sofisticirane i elegantne dame, koje ostavljaju bez daha. Uz to, one nikada iz kuće ne izlaze bez svog omiljenog parfema, koji ih čini još nežnijim i zanosnijim lepoticama.

One čak i parfem nose na poseban način, poštujući tri pravila. Ukoliko želite da se predstavite kroz parfem koji nosite, donosimo vam pravila za nošenje parfema, koja smo naučili od romantičnih Francuskinja:

1. Pronađite parfem koji se podudara sa vašim karakterom

Francuskinje su apsolutno verne jednom parfemu, bez obzira na doba dana ili godine. One se drže pravila da parfem predstavlja karakter jedne žene, a kada pronađu svoj miris, nosiće ga godinama.

2. Ne preterujte sa količinom parfema

Budite umerene. Nosite parfem na vratu i zglobovima. Dovoljno da privučete svačiju pažnju, ali sa ukusom.

3. Ne mešajte različite parfeme

Nemojte nikad istovremeno nanositi različite parfeme. Podtonovi različitih mirisa često se ne podudaraju, pa će se, kombinacijom različitih parfema na vašem vratu, dobiti težak i neprijatan miris.

Jedna žena o sebi otkriva mnogo izborom parfema. Kada jednom pronađete vaš parfem za ceo život, nosite ga dostojanstveno i dopustite da vas miris predstavi u najboljem svetlu, pre nego što išta kažete o sebi.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.