ISTINA JE DA SMO BILI KOD MIRKA GAVRIĆA: Sloba otkrio sve o dogovoru sa Kijom pre "Zadruge"! (VIDEO)

Kod voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Zadruga specijal" gostovao je Slobodan Radanović koji je izjavio da je bio iznenađen kada je čuo da je njegova bivša devojka Luna Đogani odlučila ponovo da uđe u "Zadrugu".

Takođe, Radanović je komentarisao svog, ali i Luninog prijatelja, Mirka Gavrića, koji je takođe pored blogerke trenutno učesnik najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga".

Pre nekoliko dana pokrenule su se priče da je krah braka između Slobe i Kristine Kockar zapravo dogovor, a Slobodan se dotakao i te teme.

- Besmisleno je reći da je to bio bilo kakav dogovor. Mi smo bili, ja mislim, veče pre karantina kod Mirka. Bili smo Kristina i ja. Bili su tu Mirko i njegova supruga, mislim da su bili i kumovi. Ne znam... Krenula je neka priča oko Zadruge. Kristina je meni rekla u fazonu: "Nemoj da budeš drven tamo, nemoj kada ti neko priđe da kuliraš, druži se sa ljudima, ako nema devojka bude htela da flertuje sa tobom, nemoj ništa", u tom nekom smislu je išla priča. Nikakav dogovor. Ništa više od toga - pričao je Sloba.

- Ja sam shvatio to šta je Mirko hteo da kaže, ali ljudi su to mnogo prepumapli da je to dogovor. To je bio samo savet - izjavio je Sloba u nastavku.

Ovaj deo emisije "Zadruga specijal" možete pogledati na sledećem snimku:

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još