BOLNE USPOMENE: Kristina Kockar se prisetila kako je bilo kada je ispratila Slobu u Zadrugu

Prvoj pobednici "Zadruge" pevačici Kristini Kiji Kockar, između ostalih, pripala je čast da prisustvuje ceremoniji otvaranja druge sezone rijalitija, zbog čega je ona izrazila apsolutno oduševljenje. Međutim, nije bila podjednako radosna kada je do nje došla informacija da je stanari Bele kuće skoro svakodnevno spominju.

- Drago mi je što sam bila deo otvaranja, to je velika čast. Raduje me što sam pozvana da budem prisutna i da stojim rame uz rame sa Željkom tokom otvaranja tog velikog projekta. Mislim da je „Zadruga 2“ po celoj scenografiji nadmašila „Zadrugu 1“, ali ne znam da li će je nadmašiti i po priči. To je zaista neverovatno, to ne postoji u svetu, sa tim moraju svi da se slože - rekla je Kija, ističući da je u pitanju nešto za šta treba imati volje, snage i talenta da bi se valjano iznelo.

Iako nije učesnica šou programa, njeno ime se tamo često ori.

- Čula sam. Nisam imala prilike da gledam, a mogu samo da zamislim kakve gluposti pričaju. Već su me novinari pitali za to i ja sam rekla da sam navikla da budem glavna glumica u tuđim životima, kao što sam i sebi glavna glumica. Eto, nisam prisutna, a opet sam top tema. Čak su se ljudi pitali na koji broj da glasaju za mene - rekla je Kockareva.

Ipak, na otvaranju se osećala kao prava princeza.

- Kada je počelo otvaranje, osećala sam se kao neka princeza. Bila sam tamo i sve je imalo neku simboliku. Rekla sam da sam 6. septembra, prošle godine, ispratila tamo sada već mog bivšeg muža u bolje sutra, ali se to se nije desilo. Šestog septembra ove godine sam ja započela nešto bolje za mene - otkrila je Kristina na koji način je obeležila datum kada se njen život u potpunosti promenio.

Izvor: Kurir.rs
Foto: kija_kockar__official/Instagram

Pogledajte još