Glineni golubovi

Robert Redford, Meril Strip i Tom Kruz glume u snažnoj priči koja zalazi iza vesti, politike i podeljene nacije kako bi istražila posledice koje rat ostavlja na ljude.
 
Film u režiji dobitnika "Oskara" Roberta Redforda počinje pošto dva odlučna studenta Univerziteta Zapadne Obale, Arijan (Derek Luk) i Ernest (Majkl Pena), odluče da slede inspiraciju svog profesora idealiste, dr Malija (Redford), i pokušaju da urade nešto bitno u svojim životima. Ali kada donesu smelu odluku da se uključe u rat u Avganistanu, Mali je i dirnut i pometen. 

Sada, dok se Arijan i Ernest bore za goli život na bojnom polju, postaju karika koja povezuje dve odvojene priče na suprotnim stranama Amerike. U Kaliforniji, dr Mali pokušava da dopre do bogatog, ali nezainteresovanog studenta (Endrju Garfild), koji je sušta suprotnost Arijanu i Ernestu. 

U međuvremenu, u Vašingtonu, harizmatični pretendent na mesto predsednika, senator Džasper Irving (Kruz), sprema se da upornoj TV novinarki (Strip) ispriča izuzetno zanimljivu priču, koja bi mogla da utiče na Arijanovu i Ernestovu sudbinu. 

Dok lete argumenti, sećanja i meci, tri priče se sve više prepliću.

Kliknite ovde da bi ste pogledali flash prezentaciju.

 

Pogledajte još