TUŽNA PORODIČNA PRIČA: Đorđe David ne živi sa suprugom i ćerkom?

Đorđe David, navodno, već mesecima ne živi sa suprugom Anom i ćerkicom Stašom, iako se nije zvanično razveo.

Poznati muzičar i član žirija u „Zvezdama Granda” zbog nerazjašnjenih odnosa u porodici živi u stanu na jednom kraju Novog Beograda, dok njegova supruga i ćerka žive u istom delu grada ali u drugom bloku.

- Đorđe je sve vreme živeo sa majkom, dok supruga Ana i ćerkica Staša, koja ima tri godine, žive u stanu odvojeno od njega. On ih redovno posećuje, ali ga komšije viđaju kako se vraća svojoj kući, dok one ostaju u tom stanu. Međutim, iako mu je majka nedavno umrla, Đorđe je nastavio da živi u stanu sam. Nikome nije najjasnije šta se tu zaista događa - kaže izvor upućen u priču.

Budući da David ovih dana ima previše posla, suprugu i ćerkicu viđa kad god mu obaveze to dozvole.

- Oni su i dalje u braku. Kada su pre tri godine dobili ćerkicu Stašu, njihovoj sreći nije bilo kraja. Još uvek se vole, a ni fizička razdvojenost ne može da poremeti odnose. Jednostavno su shvatili da je sada najbolje da žive odvojeno, dok ne reše neke stvari - nastavlja dalje izvor.

Muzičar je potvrdio ovu priču i kao razlog odvojenosti naveo nerešeno stambeno pitanje.

- Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, suprugu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti, trenutno smo razdvojeni, dok ne rešim stambeno pitanje - ispričao je Nikolić, koji je u 50. godini postao otac.

- Muškarac je u takvim situacijama izgubljen kao pile u kučini. Prvih godinu dana ništa nisam kapirao, laže svako ko kaže drugačije. Moja supruga Ana je inteligentna žena i imala je mnogo strpljenja i razumevanja. U početku sam mislio da sam površan, sebičan i da sam kažnjen što sam dobio dete, a ono što sam mu ja otac. Onog trenutka kada je Staša prvi put okrenula glavu prema meni, rukom me uhvatila za donju vilicu i počela da cima, shvatio sam da me je prepoznala i da ima poverenje u mene. Bio je to jedan od najlepših momenata u mom životu. Staša ima tri godine, mnogo me raduje, daj mi snagu i motiv. Nema šanse da u toku dana, pored rokenrola, ne spomenem Stašu - rekao je Đorđe u jednom intervjuu, koji je dao krajem prošle godine.

David je od ove sezone stalni član žirija u takmičenju „Zvezde Granda”, a publika je već u dve emisije mogla da vidi kako se snalazi u toj ulozi. On je nedavno izjavio da poznaje sve članove žirija, ali da neće prvi započinjati sukobe jer ne voli da se svađa. Sa druge strane, davaće oštre i iskrene komentare u emisiji, jer je takav po prirodi.

Izvor: Blic.rs
Foto: djordje_david/Instagram

Pogledajte još