BOLJE JE ZA NJIH DA SE NE VRATIM: Nevena Arsić se oglasila nakon izbacivanja iz "Zadruge"

- Čim sam otišla u izolaciju, pokrali su nam sve, vređaju i udaraju nisko, jer znaju koliko smo slabe jedna bez druge - napisala je bliznakinja Arsić.

Nevena Arsić u nedelju je odlukom gledalaca i Zadrugara nakon mesec dana napustila rijaliti a nekoliko časova kasnije oglasila se putem društvene mreže Instagram i objavila poduži status.

Bivša zadrugarka je sumirala sve što se dešavalo protekli mesec i otkrila da je sestru bliznakinju stavila za vođu kako bi videla ko joj šta zapravo misli.

- Najdraži moji, napolju sam, hvala svima na podršci, na ovolikim porukama podrške, to mi daje snagu koje sada nemam ni trunke, jer sam ostala bez svoje životne polovine. Postavila sam je za vođu da svi vidite šta nam ko stvarno misli, ljigavi ološi i primitivne jadne duše. Čim sam otišla u izolaciju, pokrali su nam sve, vređaju i udaraju nisko, jer znaju koliko smo slabe jedna bez druge! Prenisko za našu dobrotu i iskrenost! Najiskenija je naša ljubav, to je porodica, to je život, to smo mi! A oni jadni koji nisu uz nju sada kada je najteže će me još čuti. Sve sam videla i tek ću! Biću najjača zbog nje. Moram! Ona ima najjaču podršku, ima mene, ja je čuvam! Bolje je za njih da se ne vratim! Svi su se pokazali i sve sam čula. Nekima svaka čast, a neki će tek videti šta je bol i tuga. Vama hvala na podršci. Naša ljubav pobeđuje - glasi poruka na društvenoj mreži.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: gospodjica_arsic/Instagram

Pogledajte još