ŽIVIŠ NA CRKOTINI PROPALE LJUBAVI: Miki pitao Lunu zašto stalno spominje Slobu, blogerka oplela po pevaču (VIDEO)

Tebe narod osuđuje, zaljubila se u oženjenog muškarca… Da li si ti svesna da ispadaš budala tu? – pitao je Đuričić Đoganijevu.

Miki Đuričić je tek nedavno ušao u Zadrugu 2, međutim, nije mu trebalo puno vremena da shvati kako Luna Đogani svakodnevno pominje svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića sa kojim je bila u Zadruzi 1, dok je još bio oženjen, pa joj se tokom igre istine sinoć i obratio povodom toga.

Pitanje se ticalo Slobe i njenog konstantnog pominjanja pevača, a Luna je bila odlučna u svom izlaganju.

Rekla si da ulaziš u ovaj rijaliti da pokažeš jednu drugu Lunu… Ali čini mi se da si došla da oživljavaš uspomene, da živiš na crkotini propale ljubavi…čoveka koji te ovde povredio… I malo mi je to – koga ova zaje*ava, pati za onim koji ju je povredio? Tebe narod osuđuje, zaljubila se u oženjenog muškarca… Da li si ti svesna da ispadaš budala tu? – direktan je bio Miki.

Ne – odgovorila je Luna.

Ili su luda, glupa, ili je taktika! O čemu se tu radi? – insistirao je.

Ja se nikad nisam folirala, tako da ni meni ne ide u korist da ja patim… On je sadista i sladi se time što ja sad patim… Ja sam bila super, ali kako sam ušla na ovu kapiju, tako mi se sve vratilo. Do sada nisam nikad osećala takvu emociju kao prema njemu. Ja posle njega ni sa kim nisam bila. Ne stidim se svojih emocija. Taj čovek nije zaslužio da gleda mene kako ja patim za njim, jer on se time sladi, i radi napolju i uživa i boli ga du*e za mene. A ja ovde ispadam debil. Jer ja sam došla ovde zbog sebe, ne zbog njega – završila je Luna.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.