DEJANA ŽIVKOVIĆ OTKRILA DETALJE JEZIVE NESREĆE KOJA JOJ JE UNAKAZILA LICE: Manekenka se prisetila šta se desilo tog leta u Sen Tropeu

Manekenka Dejana Živković pre dve godine preživela je pravi pakao kada je imala udes, zbog kojeg joj je lice bilo izdeformisano, a lečila se nekoliko nedelja. Iako dugo nije želela da govori o tome, manekenka je sada otvorila dušu i prisetila se svega kroz šta je prošla.

U tim momentima, nije mislila ni na šta osim na to da preživi:

- Naravno da sam se uplašila za život, sve se dogodilo tako brzo, bila sam svesna da ce doći do udesa i pogledala u vozača momentalno sa blagim šokom svega bukvalno sekund pre udesa - rekla je Živkovićeva.

Na pitanje kako je došlo udesa, manekenka je objasnila:

- Vraćali smo se sa plaže u Sen Tropeu u Francuskoj, bila je velika gužva u našem pravcu, a prijatelj sa kojim sam bila želeo je da obiđe kolonu. U krivini nije video ležećeg policajaca koji je bio veći nego što je inače. U tom trenutku, pojavio se kombi iz suprotnog smera. Nije bilo moguće izbeći udes - priseća se Dejana jezivog momenta.

Mnogi su je osuđivali zbog toga što je radila estetske korekcije, međutim, ona kaže da je sve bilo u svrhe izjednačavanja leve i desne strane lica.

Izvor: Kurir/Blic
Foto: dejanazivkovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.