SBERBANK SRBIJA: Štedi gde novac više vredi!

Svi znaju za novembarsku nedelju štednje, aliznateli da onamože trajati čak 76 dana? Za to se pobrinula Sberbank Srbija, pripremivši jedinstvenu ponudu štednje u evrima koja će trajati od 15. oktobra pa sve do kraja 2018. godine, uz nominalnu kamatnu stopu do 1,3 odstoza period oročenja na 15 meseci.

- Štednim i kreditnim ponudama realizovanim tokom prethodnih godina Sberbank Srbija zadobila je poverenje građana. Prepoznati smo kao banka koja razume potrebe klijenata i u skladu sa njima kreira proizvode i usluge. Svesni da je jedna nedelja prekratak period i da većina građana tako propusti mogućnost da svoj novac pretvori u štednju po povoljnim uslovima, odlučili smo da kreiramo ponudu koja će trajati dovoljno dugo, nuditi povoljne kamatne stope i klijentima pružiti dodatnu vrednost. Za sve one koji se do kraja 2018. godine odluče na oročenu štednju, Sberbank Srbija pripremila je poklon u vidu putnog osiguranja, za period od godinu dana, i to za članove uže porodice našeg novog klijenta - izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka za razvoj proizvoda u odeljenu za poslovanje sa stanovništvom Sberbank Srbija.

Ono što se svakako ističe u okviru Sberbank ponude jeste i mogućnost štednje u dolarima, i to uz kamatnu stopu od 2 odsto, za period oročenja na 24 meseca.

Ne propustite priliku da oročite svoj novac u jedinoj banci na svetu čije ime znači ŠTEDNJA!

www.sberbank.rs

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.