OSTALA BEZ PIĆA: Jelena Krunić preplakala veče zbog Alekse Savića (VIDEO)

Tokom žurke došlo je do nesporazuma između Alekse Savića i Jelene Krunić.

Naime, on je imao najbolju nameru da časti one koji su mu bili podrška tokom muzičkog obračuna i tim povodom dao Nemanji Tošiću 1.000 dinara kako bi napravio veću sumu novca.

To je Krunićevu pogodilo, jer je nije častio, a ona je tokom celog dana bila uz njega i pružala mu najveću podršku. Ronila je gorke suze i svim zadrugarima pričala koliko je nije ispoštovao.

Čini se da je nju zabolelo to što joj se Aleksa nije posvetio, pa je plakala na sav glas i svoju tugu podelila sa Lazarom Jeremićem i Eleonorom Miljković.

- Ja sam ceo dan bila tu. Brate, daj gledaj prioritete, neko je dao du*e svoje, pravili smo sve ono - objašnjavala je Jelena Lazaru.

- Sama ću popiti piće ako imam ako nemam nemam. Ispadam budala, jedna teška budaletina koja trči za detetom i koja ga uzdiže. Veruj mi da to tako izgleda. Ali ja kakva sam dileja mene boli k**ac. Bolje nek ispada tako to, ali ja poštujem sve što vezano za njega i njegovu vezu. Zato što je dobar dečko - pričala je plačljivim glasom Krunićeva.

Nakon plakanja, Krunićeva je zaspala jer nije želela da zadrugari vide koliko joj je zapravo stalo do mladog Savića i kako mu ne bi pokvarila veče.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim snimcima.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.