MTS uvela jeftiniji letnji roming

BEOGRAD, 5. jula 2010. (Beta) - Mobilna telefonija Srbije (MTS) omogućila je od danas jeftinije telefoniranje u romingu u više od 30 zemalja, koje su popularna odredišta za letovanje srpskih turista.

Kako se navodi u saopštenju, posetioci će u Crnoj Gori i Bosni i Hecegovini, koristeći mreže Mtela, pozive moći da primaju po ceni od 5,9 dinara, bez obzira na dužinu trajanja razgovora.

Iz Crne Gore i BiH posetioci će moći da pozivaju brojeve u mrežama Telekom Srbija grupe, u okviru koje su MTS, fiksna telefonija Telekoma Srbije, Mtel Crna Gora i Mtel BiH po ceni od 7,8 dinara za minut za postpejd korisnike, odnosno osam dinara za minut za pripejd korisnike.

Jeftiniji roming u najatraktivnijim turističkim odredištima, kao što su Grčka, Turska, Hrvatska, Italija, Španija, Egipat i Bugarska, mogu se koristiti u okviru mreža "prijateljskih operatera" (My friend), sa kojima MTS ima posebne ugovore.

Svi postpejd korisnici MTS-a moći će da razgovaraju po nižim cenama od standardnih, a cene tekstualnih poruka i prenosa podataka umanjene su za 50 odsto.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.