SLOBI PREKIPELO ZBOG LUNINIH PRIČA U ZADRUZI: Nisam je ostavio zbog romske nacionalnosti, izjavila je najveću glupost!

Iako je ušla u "Zadrugu 2" kako bi pokazala "ko je zapravo" Luna Đogani, mnogi su ukazali rijaliti zvezdi na to da se i dalje ponaša kao da je u prvoj sezoni "Zadruge", te da već skoro dva meseca konstantno priča o bivšem dečku Slobodanu Radanoviću.

- Mogao bih da dobijem neki honorar - prokomentarisao je ovakvo ponašanje Đoganijeve pevač za Rijaliti, da bi potom dao nešto iscrpniji odgovor o svemu onome što ona govori o njemu, odnosno o periodu između dve sezone rijalitija.

- Luna je sve to preokrenula malo u svoju korist i izvrnula je priču da ja ispadnem gnjida. Ovako, jedan dan stigla mi je poruka od nje: "Jesi li video da ulazim opet u 'Zadrugu'? Šta misliš o tome?", da bih joj odgovorio da ne znam koliko joj je to pametno, ali ako misli da je dobro za nju, njen život - njena stvar.

- Tu se završila komunikacija i nekoliko dana pred ulazak rekla mi je da bi joj bilo lakše da tamo uđe ako mene prethodno vidi. Nisam razumeo poentu našeg viđanja i opet je dan pred ulazak ponovila istu poruku. Pristao sam da bi joj bilo lakše, kao što je tvrdila. Videli smo se - počeo je svoju priču Radanović, da bi potom ukazao na sve ono što je potom Luna iskonstruisala od toga.

- Nisam joj uopšte rekao da ne treba tamo da se zaljubljuje. Pitala me je: "Šta bi rekao ako se ja zaljubim tamo?", a ja sam joj odgovorio: "Slušaj, ako ćeš da se zaljubljuješ, prvo moraš da vidiš kakav je ko i da neće samo da te navuče zbog priče i igre. Mislim da u početku ne bi trebalo, a posle radi šta želiš. To je tvoj život, tvoja stvar". Suludo je što je preokrenula sve, kao i to da sam je zvao i smarao. Čuli smo se nekoliko puta i ništa se specijalno nije desilo. Skroz sam se izolovao iz cele te priče - istakao je Slobodan, dodajući da ga ona više ne interesuje kao žena.

- Pa, ne. Ne bih obnovio vezu sa njom. Moram da istaknem da je izjavila najveću glupost - da sam je ja, kao, ostavio zato što je ona romske nacionalnosti. Ne znam odakle joj to u mozgu, jako me je razočaralo. Ja sam znao ko je ona i šta je pre svega i sigurno se ne bih upuštao u vezu sa njom da mi je smetalo. Okej, ocrni me zbog nečega što jesam rekao i uradio, a ne zbog banalnosti - zaključio je pevač.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.