SLOBI PREKIPELO ZBOG LUNINIH PRIČA U ZADRUZI: Nisam je ostavio zbog romske nacionalnosti, izjavila je najveću glupost!

Iako je ušla u “Zadrugu 2” kako bi pokazala “ko je zapravo” Luna Đogani, mnogi su ukazali rijaliti zvezdi na to da se i dalje ponaša kao da je u prvoj sezoni “Zadruge”, te da već skoro dva meseca konstantno priča o bivšem dečku Slobodanu Radanoviću.

Mogao bih da dobijem neki honorar – prokomentarisao je ovakvo ponašanje Đoganijeve pevač za Rijaliti, da bi potom dao nešto iscrpniji odgovor o svemu onome što ona govori o njemu, odnosno o periodu između dve sezone rijalitija.

Luna je sve to preokrenula malo u svoju korist i izvrnula je priču da ja ispadnem gnjida. Ovako, jedan dan stigla mi je poruka od nje: “Jesi li video da ulazim opet u ‘Zadrugu’? Šta misliš o tome?”, da bih joj odgovorio da ne znam koliko joj je to pametno, ali ako misli da je dobro za nju, njen život – njena stvar.

Tu se završila komunikacija i nekoliko dana pred ulazak rekla mi je da bi joj bilo lakše da tamo uđe ako mene prethodno vidi. Nisam razumeo poentu našeg viđanja i opet je dan pred ulazak ponovila istu poruku. Pristao sam da bi joj bilo lakše, kao što je tvrdila. Videli smo se – počeo je svoju priču Radanović, da bi potom ukazao na sve ono što je potom Luna iskonstruisala od toga.

Nisam joj uopšte rekao da ne treba tamo da se zaljubljuje. Pitala me je: “Šta bi rekao ako se ja zaljubim tamo?”, a ja sam joj odgovorio: “Slušaj, ako ćeš da se zaljubljuješ, prvo moraš da vidiš kakav je ko i da neće samo da te navuče zbog priče i igre. Mislim da u početku ne bi trebalo, a posle radi šta želiš. To je tvoj život, tvoja stvar”. Suludo je što je preokrenula sve, kao i to da sam je zvao i smarao. Čuli smo se nekoliko puta i ništa se specijalno nije desilo. Skroz sam se izolovao iz cele te priče – istakao je Slobodan, dodajući da ga ona više ne interesuje kao žena.

Pa, ne. Ne bih obnovio vezu sa njom. Moram da istaknem da je izjavila najveću glupost – da sam je ja, kao, ostavio zato što je ona romske nacionalnosti. Ne znam odakle joj to u mozgu, jako me je razočaralo. Ja sam znao ko je ona i šta je pre svega i sigurno se ne bih upuštao u vezu sa njom da mi je smetalo. Okej, ocrni me zbog nečega što jesam rekao i uradio, a ne zbog banalnosti – zaključio je pevač.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.