MILJANA KULIĆ NA IVICI NERVNOG SLOMA! Zadrugarka saznala da je Darko Lazić teško povređen: Hoću u bolnicu da ga vidim! (VIDEO)

Zadrugarka Miljana Kulić saznala je da je Darko Lazić imao tešku saobraćajnu nezgodu. Ona nikako nije mogla da se smiri i zaplakala je.

- Mnogo ga volim i šokirana sam. Neću da ti otkrijem ko mi je rekao. Kad je bio Darko, ja sam rekla da će on (Željko Kulić) da bude kao Darko, jer voli da jede i pije mleko. Petnaest dana pričam sa majkom o njemu, spominjem ga i noćas čujem ovo za stolom, da je jedva ostao živ, da je u komi i na aparatima. Duša me boli, kunem ti se. Povraćam, na nervnoj bazi - rekla je Miljana, a zatim dodala:

- Mnogo ga volim, ja sam toliko godina njena pratila i glasala. Sutra idem kod Drveta i novinare ću da pitam neka ispadnem luda. Ceo dan ću da ga pitam da mi da neki zadatak samo da mi da odem u bolnicu da ga vidim. Samo na 15 minuta. Vidim i majka mi plače, laže me da je od kreme zaplakala. Ne mogu da krijem suze. Pokušavam da skrenem misli, ali samo na trenutke mi uspeva. Rekli mu da su izvadili slezinu i da ima problem sa kukom i nogom - navela je ona.

Izvor: Novosti
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.