OGROMAN TERET PAO JE SA MOJIH LEĐA: Kija Kockar progovorila o operaciji tumora i Slobinoj poseti

Već nedeljama unazad u javnosti i medijima se spekuliše o zdravstvenom stanju pevačice Kristine Kije Kockar, ali sada je tome došao kraj. Kristina je imala dobroćudni tumor na dojci koji je operisala u ponedeljak, a ona se vratila u crvenu stolicu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice – All Stars” već u sredu.

Malo me boli, moram da priznam, ali pričala sam sa doktorom i rekao mi je da mi je bolje da budem među ljudima, da mi ništa neće faliti ako sedim ovde, prosto da odvratim misli od cele situacije. Tako da eto, došla sam ovde i baš mi je drago, žao mi je što sam propustila dve emisije ali evo me ponovo – rekla je Kija.

Ona je priznala da joj je, sasvim očekivano, sada mnogo lakše kada je sve prošlo:

Sve se promenilo, ogroman teret je pao sa mojih leđa, nisam znala šta će naći, sve je super, beningno je, čekam samo da zaraste, imam previjanja, da skinem konce i to je to – rekla je Kija.

U bolnici je Kiju posetio bivši suprug Slobodan Radanović koji je, kako se navodi, otišao praznih ruku ali mu pevačica to nije zamerila:

Ne, nisam zamerila, sve što sam trebala da imam u tom trenutku, imala sam a i znam da mi je nešto trebalo, otišao bi tad i uzeo. U svakom slučaju hvala mu što me je posetio, došao je iznenada, ja sam se probudila i videla njega i menadžera, eto, hvala im što su me posetili – rekla je Kija i priznala da su je prijatelji grdili što im nije javila šta se dešava:

Kritikovali su me što im nisam javila, posetili su me posle kod kuće, ali što se tiče bolnice, baš sam samo najbliže imala – zaključila je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.