fbpx

OBOLELA SAM, STANJE SE POGORŠALO: Nadežda Biljić otkrila istinu o svom zdravlju

Nakon što je pobegla iz prve, a potom i druge sezone "Zadruge", Nadežda Biljić sada otkriva šta se zaista dešava sa njenim organizmom.

Pevačica, naime, kaže da sada prolazi kroz pravu dramu, jer joj se psihičko stanje toliko pogoršalo, da bez lekova ne može.

- Psihički sam veoma loše. Pijem lekove za depresiju, anksioznost... Lekar mi je rekao da mi se stanje pogoršalo jer mi u "Zadruzi" nisu davali dozu koja mi je propisana pred ulazak, već tri puta manju. Zbog toga sam bila agresivna, nervozna, veoma sam se loše osećala. Mogla sam da povredim sebe, ali i druge. Sada sam na specijalnom lečenju i nadam se da ću biti dobro - kaže Nadežda i objašnjava da zbog lošeg psihičkog stanja mora da bude okružena ljudima koji je vole, pre svega porodicom.

- Ne smem nigde da izlazim. Trenutno samo spavam i jedem. Ne viđam se sa ljudima i ne razgovaram ni sa kim - kaže Nadežda.

Ona da je niko iz produkcije nije zvao nakon izlaska iz rijalitija, ali očekuje da će problem rešiti mirnim putem, a ne sudskim.

- Produkcija mi je oprostila bežanje iz prve sezone i na tome joj hvala. Dali su mi još jednu šansu i drugi put sam ušla da taj dug vratim. Nisam u tome uspela jer mi je zdravlje bilo ozbiljno narušeno, smršala sam 10 kilograma... Nedovoljna doza lekova koju su mi davali dovela je do toga da i psihički obolim. Nadam se da će se ova situacija rešiti na obostrano zadovoljstvo i da nećemo morati sudski da se obračunavamo. To je poslednje što u životu želim i što mi treba, ali odluka je na njima. Nadam se da će neko uskoro kontaktirati sa mnom. Moj pasoš je još kod njih - kaže Biljićeva.

Izvor: Blic.rs
Foto: nadezdabiljic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.