OSAMILA SE U RAJSKOM VRTU: Luna plakala kao kiša i dozivala Slobu (VIDEO)

Modna blogerka Luna Đogani je ušla u drugu sezonu ''Zadruge'' kako bi predstavila drugu stranu svoje ličnoste od one koju je plasirala u prvoj sezoni spomenutog rijaltiija.

Naime, ona je u ''Zadruzi 1'' započela emotivnu vezu sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, što su mnogi osudili. Neposredno pre kraja prve sezone rijalitija usledio je raskid, posle kog je Luna mislila da ga je prebolela, međutim nije.

Luna je emotivno doživela pesmu ''Samo se noćas pojavi'', za koju je u više navrata izjavljivala da baš ona opisuje njenu trenutnu ljubavnu situaciju, pa nije ni čudno što ju je ovako emotivno slušala i pevušila svaki njen stih.

Suze su samo navirale iz nje, pa je ona brže bolje pobegla u Rajski vrt gde je mogla da slobodno izrazi svoje emocije, daleko od očiju ostalih zadrugara.

- Što si me tako povredio, što sam se zaljubila u tebe, što? Što sam ja zaslužila da se ovako osećam? Što si mi to uradio - pitala se kroz suze Luna. - Kad će da prođe ova bol više, koliko meseci da traje, kada?

Lunina majka Anabela Atijas je čvrsto verovala u njihovu ljubav pa je čak htela da za njih iznajmi stan gde bi oni živeli posle "Zadruge". Toga se setila Luna dok je u Rajskom vrtu kroz suze spominjala pevača.

- Sve sam htela da ti pružim... Kako si me tako jadno prodao? Niko ne može da zna koliko sam te zavolela. Ti si postao deo mene, Slobo. Ti si bio moje telence, moj mali anđeo čuvar, zašto si me tako lako ostavio? Kako si pretvorio onu ljubav u mržnju - ronila je suze Luna i govorila.

Pogledajte kako je sve izgledalo na sledećem snimku.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.