JEDNA JE VESNA ZMIJANAC! Nikolija iskrena: Moja mama peva sa neviđenom emocijom u glasu, a ja - ništa!

Iako je i sama majka, pevačica Nikolija Jovanović priznaje da joj je mama, folk zvezda Vesna Zmijanac, i dalje najveća podrška u životu i da bi bez njene pomoći ponekad bila veoma izgubljena. Nikolija Jovanović je iskreno ispričala na koji način joj mama Vesna pomaže.

Koliko god da sam se osamostalila, a već imam svoju porodicu, Relju i ćerkicu – mama je mama. Bez majčine pomoći mnogi bi bili izgubljeni. Trenutno mi mama, ali i tata pomažu da renoviram dom u Atini. Iskreno, ja nemam vremena, ali ni ukusa još, pa to oni rade za mene. Imam sjajne roditelje, koji mnoge stvari rade za mene – kaže mlada pevačica i dodaje da postoje još mnoge stvari u kojima ona nije ni približno dobra kao Vesna.

Baš o tome koliko sam malo stvari nasledila od moje pretalentovane mame postoji i jedna mnogo slatka priča. Pre nekoliko dana bila sam kod muzičara Cobija, koji je svirao neku pesmu na klavijaturi, i ja oduševljeno pitam odakle mu takva emocija, a on mi kaže da mu je otac muzičar i da je to od njega nasledio. Iskreno, postidela sam se... Kažem mu: 'I meni je mama pevačica koja peva sa neviđenom emocijom u glasu, a ja ništa.' Slična priča je i kada je reč o kuvanju, kao što nemam glas kao mama, nisam ni dobra kuvarica kao što je ona – otkriva Nikolija Jovanović.

Ona i njen partner Relja Popović pre nekoliko meseci su proslavili drugi rođendan ćerkice Ree. Nikolija je ispričala na kakvim je slatkim mukama zbog svoje naslednice.

Relja i ja uživamo u njenom odrastanju, a sada je počela da nas prepoznaje kada nas vidi na televiziji, pa čak i peva naše pesme. Prijatelji nas pitaju šta bismo voleli da Rea bude kada poraste, a ja sam posle jednog takvog pitanja shvatila da smo mi umetnička porodica... Relja i ja pevači, jedna baka pevačica, druga je bila balerina, jedino nas je zeznuo moja tata, koji je diplomirani ekonomista! Pa, eto, možda povuče na njega – otkrila je pevačica i dodala da u poslednje vreme veoma retko izlazi, za razliku od Vesne, koja se ponaša kao tinejdžerka.

Što je starija, ona nekako ima sve više energije i snage za izlaske! Meni je ona kao neka tinejdžerka, ja se ponašam kao gospođa u godinama, a ona je uvek za akciju i dobru muziku – kaže Nikolija.

Izvor: Alo!
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.