PODRŠKU JOJ UPUTILA I PRIJATELJICA SEKA ALEKSIĆ: Nova učesnica "Zadruge" je glumica Višnja Petrović

U Belu kuću u Šimanovcima sinoć su ušla dva nova takmičara. Glumica Višnja Petrović i Lazar Čolić, poznatiji kao DJ Zola postali su novi učesnici rijalitija "Zadruga".

- Ja gledam svoja posla, ali ako me neko bude čačnuo... Užasno sam nepredvidiva. Vrlo se tiho svađam, ne biste verovali. Neće se desiti ljubavna veza, tu moram da vas razočaram. Reći ću svakom ono što mislim, ukoliko imam potrebu da to kažem. Generalno, mogu samo da pričam o spoljnom svetu. Meni su sve svađe između parova simpatične i smešne. Uglavnom ljudi komentarišu da je to iritantno, a meni je baš pitko za gledanje. Najsimpatičniji mi je Miki, ali i Brendon - rekla je Višnja u studiju neposredno pred ulazak.

Tridesetogodišnju glumicu televizijska publika mogla je da vidi u seriji "Selo gori a baba se češčlja", a podršku za ulazak u "Zadrugu" dobila je od poznate pevačice Seke Aleksić.

- Budi samo ono što jesi - napisala je muzička zvezda na svom profilu na društvenoj mreži instagram uz zajedničku fotografiju koju je na istoj mreži nekoliko dana ranije podelila i Višnja uz komentar:

- Neko te samo potapše po ramenu, a neko ti da vetar u leđa! Hvala divnice!

Autor: Nadlanu.com
Foto: visnjevachaaaa/Instagram

Pogledajte još