NE MOŽE VIŠE DA KRIJE:  Zerina priznala Ervinu svoja osećanja (VIDEO)

Veza Zerine Hećo i Baneta Čolaka je već nedeljama u krizi, a po svemu sudeći nazire se i kraj njihove romanse. Naime, Hećo je priznala Čolaku, ali i ostalim zadrugarima da joj prija novi zadrugar Ervin Mujaković, a tokom večerašnje žurke, ona je odlučila da to i njemu lično kaže.

Njih dvoje su dugo razgovarali, a Zerina je imala potrebu da mu kaže kako se oseća u njegovom prisustvu.

- Ja sam tri meseca bila loše i odjednom ti ulaziš i ja se odjednom menjam. Ti si mi malo promenio raspoloženje. Malo sam raspoloženija, veselija. Nisam ja neka balavica, imam brak i dete, mislim da mi je drugi put da mi se ovo dešava - započela je Zerina.

- Šta to? Kako ti to definišeš? - pitao je Ervin.

- Prijaš mi. Vraćaš me na "neku mene". Osoba koja je mene malo više spustila u tom smislu. Osećam se kao debil i zato te pitam onakve stvari. Ervine, ja ne znam zašto te ovo pitam. Otkako si se ti pojavio, ja se ponašam kao onakva kakva sam bila ranije. Meni je ovo čudno majke mi. Ja ne znam da sakrijem neke svari... Ne znam da definišem neke stvari - bila je zbunjena Zerina, a onda je nastavila:

- Ne mogu da ti kažem šta osećam, prijaš mi, ali zato moram da te pitam da li flertuješ sa nekim. Jesi li ti primetio da ja tebe gledam? Ja sam ušla ovde sa nekim i mnogo mi je ružno što se ovo dešava. Ne znam da li si ti povod za moje raspoloženje - pričala je Hećo.

- Ne znam, čoveče, ni svima imena. Tu sam tek tri dana. Tek upoznajem devojke... Ja gledam momka. Znam da je dečku teško. Reci mi šta osećaš. Ne razumem te. Ti si ta uvek koja može sve reći. Prišla si mi sa pričom sa kim ja flertujem. Drago mi je ako ti je prijatno sa mnom - prokomentarisao je Ervin.

- Regenerisao si me. Ja sam tebi rekla da se dobro osećam pored tebe, i interesuje me da li tebe neko zanima - upitala je Zerina Ervin, na šta on nije imao odgovor.

Iako Ervin nije imao konkretan odgovor povodom osećanja, ostaje da saznamo da li će se nakon njenog priznanja roditi neke emocije sa njegove strane ili će je posmatrati kao rijaliti cimerku.

Na snimcima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.