DRAGOJEVIĆU PUKAO FILM, BEŽAO OD ALEKSANDRE: David u suzama razgovarao sa majkom (VIDEO)

David Dragojević dobio je danas razgovor sa majkom Biljanom, koja je još prethodne noći gostujući u studiju TV Pink u Šimanovcima molila produkciju da joj izađe u susret da se čuje sa sinom. To se sinoć nije dogodilo, ali danas jeste.

David je veći deo dana preplakao, a potom mu je Drvo mudrosti u Rajskom vrtu reklo da ode do govornice, jer ima telefonski poziv. Tamo je u suzama razgovarao sa majkom koja mu je skrenula pažnju na ponašanje.

- Zašto si tako potonuo? Slušaj me dobro. Nemoj tako da padaš, svi smo srećni kako je sve išlo ok do sada.

- Ne znam šta sam sinoć uradio, jesam uradio nešto pogrešno... Ona se ljutila na mene sinoć, a ja ništa nisam radio da je povredim. Ne znam već dva dana gde sam - kukao je David.

- Ništa pogrešno ne radiš, opusti se. Ona se ljuti bezveze, kaži joj da sam je pozdravila i da prestane da se ljuti za gluposti. Iznesi svoje mišljenje, ova go*nara što je ušla svašta laže i priča, nemoj dozvoliti da te tako jedna spodoba pokvari - nastavila je Biljana, a onda se osvrnula na Aleksandrino ponašanje.

- Kaži joj da se malo sredi, da se ne drnda, non-stop gunđa, neka se trgne malo. Ja sam htela i sa njom da pričam. Idite zajedno, kako ste i ušli. Držite se jedno drugog. Znate kako je napolju bilo sve ok i odjednom pad - govorila je Davidu mama.

David je plakao, a Aleksandra je stajala ispred govornice i gledala ga dok plače, jer nije mogla da uđe kod njega...

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još