POKREĆEMO BIZNIS NA KOPAONIKU: David i Dejan Dragojević progovorili o svom odnosu i poslovnim planovima

Braća Dejan i David Dragojević trenutno se nalaze na Kopaoniku gde uživaju u skijanju i svim zimskim čarolijama, a s njima su tamo i njihove lepše polovine. Dejan i David su sada za emisiju "Premijera - Vikend specijal" govorili o svim aktuelnim temama, i to na skijama.

- Moja devojka ne voli da skija, plaši se i neće da nauči da skija. Ona ima svog posla, svrati malo do staze, kad završimo sa skijanjem, odemo na ručak, kafa i slikanje - otkriva David, a Dejan dodaje da s bratom planira da pokrene biznis na planini.

- David i ja gledamo neke apartmane, da krenemo neki biznis. David je skoro kupio stan... Treba se proširiti - poručuje Dejan, a David je progovorio o stanu koji je nedavno pazario.

- Stan je prelep, u Novom Sadu, do Nove Godine se nadam da ću se useliti, pa da slavimo tamo - otkrio je David, dok je Dejan izneo svoje planove za budućnost.

- Ja sam pričao da treba da se diže stan na kući, ako majstor kaže da može da se podigne - uradićemo to. Bože zdravlja, ne žurimo nigde osim na skijanje. Kod nas ide polako, za 10 dana nam je godinu dana veze, što manje prikazuješ sreću, to ti je lepše. Stvarno uživam, prošao sam sve i svačega se nagledao... Nisam mogao da pretpostavim šta će se desiti... Kad se setim kakav je David bio prema meni, gurnem ga malo sa ski staze - kaže Dejan, a David se nadovezao na priču o njihovom pomirenju.

- Ja sam znao da će sve biti ovako kad on izađe iz rijalitija. Ja sam proračunat, znao sam sve... - poručio je David, a Dejan je o prelasku u Islam rekao:

- Sve što radim ja radim sa znanjem, tako da mogu da odgovorim svima kad uđem u komunikaciju. Bilo mi je krivo što mnogi ljudi u Srbiji su islamske veroispovesti, a prikrivaju se...

Izvor: Pink.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još