ŠTA ĆE REĆI MILJANA? Ivan Marinković se javno odrekao sina: Neka ga prizna drugi čovek

Ivan Marinković i Miljana Kulić dobili su dete koje su začeli u rijalitiju, ali je mama sina prijavila kao dete bez oca.

Ivan je želeo da prihvati sina Željka, ali mu Kulićeva nikad nije dozvolila. Međutim, učesnik rijalitija "Parovi" nedvosmisleno je poručio da ga ne zanima ništa u vezi sa Miljanom, pa ni njihovo zajedničko dete.

Na pitanje da li mu je poznato to da je Miljana našla dečka za kojeg želi da se uda i koji će priznati malog Željka, Ivan je odgovorio da ga to ne zanima.

- Čuo sam, ali baš me briga. Uopšte me ne zanima šta Miljana radi, a što se mene tiče, može da se uda za koga god hoće. To je njen život. Miljana me ne zanima, kao da nikad nismo bili zajedno - rekao je kontroverzni učesnik rijalitija "Parovi", a posle opaske novinara da je akcenat na njegovom sinu, koga će priznati drugi čovek, Ivan otvoreno kaže da ga ni to ne interesuje.

- Neka ga prizna slobodno, ne zanima me. Neka rade šta hoće - rekao je Ivan i nije ni trepuno.

Na pitanje da li to znači da se odriče sopstvenog deteta, odgovorio je kao iz topa potvrdno:

- Da, odričem ga se. Kada izađem iz rijalitija videću da li ću uraditi DNK - poručio je on.

Podsetimo, Miljana je trenutno u rijalitiju "Zadruga" sa mamom Marijom i sinom Željkom. Boraveći tamo ponovo se zaljubila pa uživa u vezi sa DJ Zolom. Njih dvoje planiraju da se vere po izlasku iz rijalitija i da on prizna malog Željka.

Izvor: Novosti
Foto: Happy TV - PrintScreen/YouTube

Pogledajte još