ČISTA MAGIJA: Božo Vrećo i Marko Louis snimili spot za pesmu “Pandora”

Zbog velike popularnosti pesme "Pandora", Božo Vrećo i Marko Luis odlučili su da snime spot a numera je dobila drugačiji smisao kroz ekranizaciju.

“Pandora” u mojoj pesmi nije samo mit, nije to samo pesma o prvoj ženi koju po mitologiji stvara Zevs i koja imenom kazuje da je “svime obdarena”, nije to pesma samo o toj magičnoj kutiji iliti posudi pithisu koju ona nosi kao zaveštanje nade i ljubavi, svoj jedini miraz. Personifikacija je to najdubljih emocija, iskrenog i neuplašenog srca koje odlučuje koga će voleti, i u tom ljubavnom vrtlogu se dva srca i pronalaze bez da ih išta drugo veže, samo pripadanje i osećaj beskrajne ljubavi i bliskosti. Spot smo snimali u Beogradu, režiju potpisuje Dragan Jereminov, a saradnja sa Markom Louisom se sa mog četvrtog albuma prenela i na peti album „Melek“ i divno je to prijateljstvo i sinergija koju dajemo jedan drugom svaki put kad radimo zajedno – istakao je Vrećo.

- Presrećan sam da je ova naša kompozicija dobila zasluženi spot. Svako muziciranje i druženje sa mojim batom Božom je uvek inspirativno i posebno. Hvala divnim ljudima što su se potrudili da sve ovako izgleda - napisao je Marko na Intagramu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Božo Vrećo-Printscreen/Youtube

Pogledajte još